Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Coin Artık Slack, Telegram ve Twitter’da Kullanılabiliyor

CoinKit platformu geçtiğimiz gün bir duyuru yayınlayarak Binance Coin’i desteklemeye başladığını açıkladı. Binance Coin bu sayede Slack, Telegram, Twitter ve Discord gibi platformlarda kullanılabilir hale geldi.

Kripto para sektörünün en büyük şirketlerinden biri olan Binance artık resmen iki yaşına girmiş oldu. Kripto para sektörünün popüler platformlarından biri olan CoinKit, Binance’in ikinci yaşını kutlamak için şirkete özel bir jest yaptı ve Binance Coin’i desteklemeye başladı.

Kripto para kullanıcıları CoinKit’i kullanarak Slack, Telegram, Twitter ve Discord gibi platformlardaki kullanıcılara bahşiş verebiliyorlar. Bu gibi bahşişler sayesinde kripto para kullanımının yayıldığı düşünülüyor.

Binance Coin Desteği

Binance Coin günümüzde birkaç farklı kullanım alanına sahip. Binance Coin kullanıcıları bu tokenı kullanarak Binance üzerindeki işlem ücretlerinden indirim alabiliyor, Binance’in sunduğu birkaç farklı hizmetten yararlanabiliyorlar.

Binance Coin’i kabul eden bazı mağazalar da bulunmuyor değil. Kripto para kullanıcıları bu mağazalarda Binance Coin ile rhatça ödeme yapabiliyorlar.

CoinKit’in duyurusuyla birlikte Binance Coin’in kullanım alanı çoğalmış oldu. Binance Coin kullanıcıları bu tokenı kullanarak artık Slack, Telegram, Twitter ve Discord gibi platformlardaki kullanıcılara bahşiş gönderebilecekler. Binance CEO’su Changpeng Zhao konu hakkında şu duyuruyu yapıyor:

“BNB artık CoinKit aracılığıyla Slack, Discord, Telegram ve Twitter’da bahşiş amacıyla kullanılabiliyor.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment