Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bobby Lee: Bitcoin 2019’da 2.500 Dolar, 2021’de İse 333.000 Dolar Olacak!

Bitcoin değer kaybetmeye devam ederken, Bitcoin ve kripto para tahminleri de hız kesmeden gelmeye devam etmekte. Kripto para sektörünün ilk kripto para borsalarından birisi olan BTCC‘nin kurucu ortaklarından olan Bobby Lee, yakın zamanda kendi Twitter adresinden yayınladığı bir gönderide, Bitcoin’in fiyatı ve bunun hangi seviyede dibi bulabileceği hakkında açıklamalarda ve tahminlerde bulundu.

Bitcoin piyasasının son üç tarihsel durumdaki hareketlerini göz önüne alan Lee, 2013 ve 2015 yılında yaşanan piyasa döngüsü için Bitcoin’in %87 düşüş yaşayıp 2.500 dolara inmesi gerektiğini belirtti. Lee’nin tahminine göre yeni dip seviye 2019 yılının Ocak ayında gelebilir. Lee’ye göre eğer aynı trend takip edilirse, Bitcoin 2019 yılının Ocak ayında dibi bulup, oradan yükselişe geçecektir.

Tim Draper‘in 250.000 dolarlık tahminini de geçen Lee’nin yeni tahmini, Bitcoin’in tamı tamına 333.000 dolara kadar çıkabileceğini ön görmekte. Tommy Mustache isimli bir kullanıcı ise, Bitcoin’in bu güne dek toplam 4 büyük çöküş yaşadığını ve bunların hepsinden daha yüksek oranlarla yükseldiğini ifade etti ve bunun grafiğini gönderisine ekledi:

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment