Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Borsa CEO’su Altcoin İçin Heyecanlandıran Teklif Sundu: Ekonomide Değişiklik!

Popüler merkeziyetsiz finans (DeFi) protokollerinden Sushiswap’in (SUSHI) yeni CEO’su token ekonomisini güncellemeye yönelik bir oylama başlattı.

SushiSwap’in yeni CEO’su Jared Gray 3 Kasım günü dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Topluluğa SUSHI için yeni token ekonomisini tanıtan Gray, beraberidne bir oylama başlattı.

Eğer oylama topluluk tarafından kabul görürse SUSHI’nin token ekonomisinde önemli değişimler olacak. Hayata geçeceği tahmin edilen bu güncellemenin protokol sürdürülebilirliği, token kullanımının artırılması ve hazine çeşitlendirmesi gibi alanlarda projeyi öne taşıması amaçlanıyor.

Güncellemeyle birlikte ayrıca staking ve likidite havuzları işlemlerinden gelen birincil gelirlerin, ve stratejik ortaklıklarla sağlanan gelirlerin artırılması planlanıyor. Bu sayede Sushi hazinesi için sürdürülebilir ve çeşitli kaynaklar yaratmak hedeflenirken elde edilen kaynağında proje ve topluluk için harcanacağı vurgulandı.

Konu hakkında resmi Sushi forumunda açıklamada bulunan CEO dikkat çeken şu ifadelere yer verdi:

Protokolün devam eden başarısındaki rolünü sağlamlaştırmak ve büyümesine katkıda bulunmak amacıyla Sushi’nin token modelini iyileştirmeye yönelik son çabamız hakkında geri bildirim arıyoruz. Bu yeni token ekonomiği üç temel üzerine inşa edilmiştir: protokol sürdürülebilirliği, token kullanımının artırılması ve hazine çeşitlendirmesi. Sizi, esnek bir token ekonomisini desteklemek için sinerji yaratacak olan aşağıda bağlantısı verilen önerilen değişiklikleri incelemeye davet ediyoruz.

CoinGecko verilerine göre SUSHI fiyatı CEO tarafından pylaşılan güncelleme duyurusunun ardından %10 artarak 1,040 dolar seviyesinden 1,14 dolara yükseldi. Fakat ardından yükseliş ivmesini koruyamayan SUSHI yazım esnasında 0,978 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!