Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Fiyatı Artmadıkça Altkoin Pazarı Harekete Geçmeyecek

Bir kripto para analistine göre altkoin piyasasının ciddi anlamda yükselişe geçmesi için önce Bitcoin‘in yeniden rekor seviyelere çıkması gerekiyor.

Kripto para piyasası geçtiğimiz son birkaç hafta içerisinde pek çok gelişmeye tanıklık etti. Uzun süre boyunca düşüş halinde olan pek çok kripto para bu zaman dilimi içerisinde rüzgarı arkasına alarak yükselmeye başladı. Bunun en iyi örneğini piyasanın en büyük koini olan Bitcoin’de gördük.

Piyasadaki bazı uzmanlar bu değişimle birlikte altkoin pazarını hareketleneceğini ve belki de bazı altkoinlerin rekor seviyelere ulaşacağını öngörmeye başladılar. Ancak en azından şu anki veriler üzerinden konuşacak olursak altkoin pazarı henüz kendine tam anlamıyla gelebilmiş değil.

NewsBTC tarafından yapılan bir haberde de altkoin pazarının henüz tam anlamıyla iyileşemediğinden bahsediliyor. Bu haberde bahsi geçen bir kripto para analistlerine göre altkoinlerin kendilerine gelebilmeleri için Bitcoin’in şimdikinden daha yüksek bir seviyeye ulaşmış olması gerekiyor.

Bu analist ilk “altkoin mevsiminin” Şubat 2017’de başladığını hatırlatıyor. Bitcoin o dönemde yeni bir rekor kırmayı başarmıştı. Bu dönemde Litecoin yüzde 700, Stellar yüzde 3 bin 200, Ethereum yüzde bin 60, XRP ise yüzde 5 bin 300 oranında artış yaşamıştı.

Bu analiste göre altkoin pazarında yeniden bir hareketlenme yaşanması için Bitcoin’in tıpkı 2017’de olduğu gibi yeni rekorlar kırmaya başlaması gerekiyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment