Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Bitcoin Yıl Sonunda 13 Bin Doların Üstünde Olacak”

Kripto para uzmanlarından Josh Rager Bitcoin fiyatının yıl sonuna doğru yükseleceğini düşünüyor.

Kripto para piyasası geçtiğimiz günlerde ağır bir düşüş yaşadı ve Bitcoin fiyatı bu süreç içerisinde 10 bin dolar barajının altına kadar indi.

Ne var ki piyasa bu düşüşün ardından kendini toparlamaya başladı ve Bitcoin fiyatı yeniden 10 bin dolar seviyesinin üstüne çıktı.

Fiyat Yükselmeye Devam Edecek

Ünlü analistlerden Josh Rager, kripto para piyasasında yaşanan bu tarz düşüşlerin yalnızca kısa vadeli olduğunu düşünüyor. Rager’a göre kripto para piyasası uzun vadede değer kazanmaya devam edecek.

Rager kripto para piyasasının kısa süre içerisinde yükselişe geçeceğini ve Bitcoin fiyatının şimdikinden çok daha yüksek bir seviyeye ulaşacağını düşünüyor. Hatta Rager’a göre 11 bin dolardan Bitcoin alan yatırımcılar bile kâr elde edebilecekler. Kendisinin Twitter üzerinden paylaştığı gönderi şu şekilde:

“11 bin dolardan Bitcoin aldığınız için üzülüyor olabilirsiniz ama merak etmeyin, bu üzüntü yakında geçecek. Asıl üzülenler Bitcoin almak için fiyatın iyice düşmesini bekleyenler olacak. Ben Bitcoin’in yıl sonuna kadar bu yılın rekor seviyesine çıkacağını düşünüyorum.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment