Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Bitcoin Yıl Sonunda 42 Bin Dolar Olabilir”

Kripto para şirketlerinden Pantera’nın CEO’su Bitcoin fiyatının bu yıl içerisinde 42 bin dolara kadar çıkabileceğini düşünüyor.

Dan Morehead kısa süre önce katıldığı bir programda kripto para piyasasının gelecekteki performansıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Piyasanın geçtiğimiz son birkaç yıl içerisinde sergilediği performansı baz alan ve tahminini buna dayandıran Morehead, Bitcoin fiyatının birkaç ay içerisinde birkaç kat artış yaşayabileceğine inanıyor:

“Geçmişteki trendler…Bitcoin’in 2019 sonunda 42 bin dolara çıkacağını gösteriyordu ki bunun kulağa çılgınca geldiğinin farkındayım. Ama şu anda yolu neredeyse yarıladık ve Bitcoin hala bu trend çizgisinde ilerliyor. Bu yılında o seviyeye çıkabileceğimizi düşünüyorum.”

Daha da Yükselecek

Dan Morehead kripto pra piyasasının orada da kalmayacağını ve daha yüksek seviyelere ulaşacağını düşünüyor. Morehead’in piyasaya bu kadar olumlu bir gözle bakmasının sebebi ise kurumsal yatırımcılar.

Morehead şu anda kripto paralarla ilgilenen kurumsal yatırımcı sayısının çok fazla olduğunu ancak piyasaya gerçekten giriş yapan yatırımcı sayısının çok az olduğunu düşünüyor. Bu sayının zamanla artacağına inanan Morehead, kurumsal yatırımcılarla birlikte piyasanın harekete geçeceği görüşünde.

Morehead Bitcoin fiyatının 42 bin dolar seviyesine ulaştıktan sonra yükselmeye devam edeceğini ve sırasıyla önce 122 bin dolara daha sonradan 356 bin dolara çıkacağını düşünüyor:

“Bu trend çizgisi bir yıl daha sürerse Bitcoin 122 bin dolar olur, iki yıl daha sürerse 356 bin dolar olur. Bu sayılar çılgınca geliyor ama Bitcoin fiyatı daha birkaç yüz dolarken biz fiyatın 5 bin dolar olacağını söylemiştik ve o zaman da herkes bu tahmini çılgınca bulmuştu.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment