Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BtcTurk’e Erişim Sorunu

Güncelleme: BtcTurk ekibi borsadaki erişim sorununun çözüldüğünü açıkladı.

Türkiye’nin en büyük kripto para borsalarından biri olan BtcTurk kısa süre önce sosyal medyadan bir duyuru yayınladı. Şu anda bir erişim sorunu olduğunu açıklayan borsa yetkilileri bu sorunun en kısa süre içerisinde giderileceğini söylüyorlar.

Buna benzer bir olay geçtiğimiz gün de yaşanmış, sorun gerçekten kısa süre içerisinde çözülmüştü. Ancak BtcTurk kullanıcıları şu anda epey tepkililer.

Piyasa Çöküyor

Bitcoin ve alternatif kripto para fiyatlarında çok ciddi değişiklikler söz konusu. Kısa süre önce paylaştığımız yazıda da aktardığımız gibi BTC fiyatı 45 dakika gibi bir zaman dilimi içerisinde 7 bin dolardan 5 bin 500 dolara düştü, daha sonra yeniden 6 bin 500 dolara yükseldi. BTC fiyatı şu an için hala sabitlenmiş değil.

İnsanlar piyasadaki bu hareketlilik sırasında BtcTurk’e erişemedikleri için epey sinirliler.

Bu tepkinin sebebini ise elbette tahmin edebiliyorsunuzdur. İnsanlar BtcTurk’e erişemedikleri için borsadaki hesaplarından işlem yapamıyorlar. Bu da insanların piyasadaki hareketliliklere herhangi bir şekilde tepki veremedikleri anlamına geliyor.

BtcTurk’teki erişim sorununun tam olarak ne zaman giderileceği henüz belli değil. Ancak şirket bu sorunun en kısa süre içerisinde giderileceği vaat ediyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment