Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu 30 Meme Coin Çok Can Yaktı: En İyisi Yüzde 75 Düştü, Çoğu Adeta Yok Oldu!

Ünlüler tarafından çıkarılan 30 MEME token’dan ortalama %94 değer kaybı yaşandı, bazı token’lar ise %99’dan fazla düştü.

Jupiter Slorg’un yakın zaman önce Twitter’dan yaptığı paylaşıma göre geçen ay ünlüler tarafından Solana (SOL) ağında piyasaya sürülen 30 meme coin büyük hüsran getirdi. Bu meme coin çıkaranlar arasında Andrew Tate’den Iggy Azalea’ya kadar birçok ünlü ve tanınmış isimler bulunuyor. Ancak son paylaşılan verilere göre bu token’ların performansı oldukça olumsuz sonuçlar doğurdu.

Resim

Yapılan paylaşıma göre meme coinlerin ATH (tüm zamanların en yüksek) fiyatlarından ortalama düşüş oranı %94 olarak belirlendi. En iyi performans gösteren token’lar bile %70’in üzerinde bir değer kaybı yaşarken, token’ların yarısından fazlası %99’dan fazla değer kaybetti. Bu durum, ünlülerin isimlerini kullanarak piyasaya sürdüğü token’ların yatırımcılara büyük zararlar yaşattığını ve piyasada ciddi bir çöküşe neden olduğunu gösteriyor.

Paylaşıma göre söz konusu tokenların sosyal medya hesaplarının birçoğu hacklendi, paylaşımları silindi ya da paylaşım yapmayı bıraktı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!