Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Altcoin Bir Ayda 2x Yaptı, İşte Öne Çıkan 2 Sebep

Toplamda 350 milyon dolardan fazla piyasa değeri bulunan Gala (GALA) token, son bir ay içerisinde 2 kattan fazla değer kazandı.

GALA token, geride kalan 24 saat içerisinde piyasadaki diğer birçok kripto para gibi değer kaybetti. Ancak CoinGecko verilerine göre GALA’nın değeri, son 30 günlük süreç içerisinde %150’den fazla yükseldi.

Gaming ve metaverse alanıyla ilgili çalışmalar yapan projelerin tokenları, bu yılın başında da piyasadaki diğer kripto paralardan daha iyi performans gösteriyordu. Yılbaşından bu yana yukarı yönlü ivme gösteren GALA, 17 Ocak’ta 0,548 dolara çıktı.

GALA fiyatının yükselişe geçtiği bu dönemlerde Gala platformunda ön plana çıkan iki gelişme yaşandı. Gala Games, 12 Ocak tarihinde platform genelinde, kapsamlı bir token yakımı yapılacağını duyurdu.

Gala Games başkanı Jason Brink tarafından yapılan açıklamaya göre kullanıcılar, bu yılın ilk çeyreği boyunca ne zaman bir satın alım işlemi yapsalar, bu işlem için kullanılan GALA’ların yakımı gerçekleşecek.

Bunun yanı sıra, Gala destekli Gala Films, şu sıralar yeni RZR serisi üstünde çalışan, aktör ve yönetmen David Bianchi ile birlikte çalışmaya başladı.

Önümüzdeki günlerde çekimlerine başlanacak olan filmin yapımcılığını ve dağıtımını Gala Films üstleniyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!