Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Altcoin Madencilik İçin Ortaklık Kuruyor

Kripto paralar için varlık yönetimi hizmeti veren Metalpha Technology Holding, sürdürülebilir madencilik çözümleri geliştirmek için Litecoin (LTC) Vakfı ile birlikte çalışacak.

Metalpha Technology Holding ve Litecoin Vakfı, Litecoin ekosistemi özelinde sürdürebilir madencilik sistemleri geliştirmek için iş birliğine gidiyor. Ortaklığın özel araştırma alanları arasında türev ürünlerin geliştirilmesi, yenilenebilir enerji kullanımının kolaylaştırılması ve Litecoin madenciliğinden kaynaklanan karbon emisyonlarının azaltılması yer alacak. Ayrıca Metalpha, Litecoin için finansal türev ürünleri geliştirerek yatırımcıları piyasa risklerinden korumak için çalışmalar yürütecek.

Metalpha’nın CEO’su Adrian Wang konu hakkında yaptığı açıklamada sağlanan iş birliği sayesinde çevreci bir madencilik misyonu için çalışacaklarını belirtti:

Tamamen merkeziyetsiz, açık kaynaklı, küresel bir ödeme ağı oluşturma misyonunu ilerletmek için yeşil madencilik konusunda kaliteli halk eğitimini teşvik etmenin yanı sıra sofistike türev ürünler geliştirmek için Litecoin Vakfı ile ortaklık yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz

Öte yandan Litecoin Vakfı ve Metalpha, sürdürülebilir blokzinciri inovasyonunu ilerletmek ve bu gelişmelerin benimsenmesini sağlamak amacıyla üniversiteler ve araştırma kurumlarıyla birlikte çalışacaklar.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!