Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Altcoin (SXP) Bir Haftada Yüzde 40 Değerlendi

Swipe (SXP) son 7 günde %38 oranında değerlenerek düşen altcoin piyasasının yükselen yıldızlarından oldu. Altcoinler kendilerini toparlarken Swipe ekibinin; platformda listelenmeye başlayan Filecoin (FIL), Aave (AAVE) ve Kusama (KSM) gibi kripto paraların ve Visa Card ile yapılan iş birliği duyurularının olduğu raporu yayınlaması ile SXP ivme kazandı.   

Geride bıraktığımız haftalar altcoinlere soğuk terler döktürse de, son günlerde altcoin kanadında toparlanmalar baş göstermeye başladı. Altcoin düşüşünden ilk sıyrılan ve en dikkat çekenlerden biri ise Swipe (SXP) coin oldu. Swipe, yaklaşık 90 milyon dolarlık piyasa değeri ile en büyük 100 kripto para arasına girmeyi başaramasa da; yatırımcılarını sevindirecek bir performans gösterdi.

Son 7 günde neredeyse %40 arttı

Swipe fiyatı geride bıraktığımız 7 günde %38 oranında artarak 1,17 dolara yükseldi. SXP son 24 saatte ise %30’a yakın bir çıkış gösterdi. Piyasa değeri sıralamasında 105. sırada yer alan Swipe, günlük olarak yaklaşık 80 milyon dolarlık işlem hacmine sahip.

SXP, 30 Eylül – 3 Kasım arasında 1,75 dolardan 0.75 dolara kadar düştü. Fakat son hafta başarılı bir ivme yakalayan Swipe, analistlerin söyledi üzere günlük grafiklerde “Morning Star” denen Sabah Yıldızı modelini sergileyerek bir geri dönüş sinyali verdi. FXStreet’ten Rajarshi Mitra gibi analistler altcoin için daha fazla yükselişin kapıda olabileceğini öne sürüyorlar.

Swipe ekibi 3 Kasım’da bir rapor yayınladı

Swipe ekibi, 3 Kasım günü resmi Twitter hesapları üzerinden Swipe Ekim 2020 gelişmelerini özetleyen bir gönderi paylaştı ve bunları rapor olarak yayınladıklarını duyurdu. Bu gelişmeler arasında Swipe’ın Visa kartı duyurusu da yer alıyordu. Visa Card sahiplerinin artık Swipe Wallet mobil uygulaması ile BUSD ve USDT fonlarını seçebilecekleri de açıklandı. Swipe platformunda listelenmeye başlayan Venus Protocol (XVS), Near Protocol (NEAR), Kusama (KSM), Ocean Protocol (OCEAN), Filecoin (FIL) ve Aave (AAVE) gibi önemli tokenlara da değinildi.

Swipe ekibi raporda, her zaman kullanıcıların isteklerine kulak verdiklerini ve ekim ayında da kripto para deneyimlerini daha kolay hale getirmek için çeşitli iyileştirme önerilerini hayata geçirdiklerini; yükseltme ve iş birliği haberleri duyurduklarını söyledi. Swipe’ın yükselişinde bu raporun etkili olabileceği tartışılıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!