Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Altcoin Yeni Versiyonunu Coinbase’in Blockchain’ine Yerleştirdi!

Popüler kripto para projesi Synthetix, Coinbase borsası tarafından çıkarılan blokzinciri Base üzerinde güncellenmiş ürününü hayata geçirdi.

Synthetix, Ethereum Katman-2 (L2) blokzinciri olan Base ağı üzerinde sürekli sözleşmelerinin 3.versiyonunu (perpetual contracts v3) kullanıma sundu.

Konu hakkında yapılan açıklamada bu hamlenin, geliştiricilerin Synthetix üzerinde yeni ürünler yaratmasını ve Kwenta, Polynomial ve dHEDGE gibi Synthetix destekli borsalarda işlem yapılmasını kolaylaştıracağı belirtildi.

Öte yandan V3, USDC, sUSD, sETH ve sBTC dahil olmak üzere likidite sağlayıcıları için alternatif teminat biçimleri sunarak hem yatırımcılar hem de geliştiriciler için daha iyi bir deneyim yaratmaya odaklanacak.

Synthetix’e göre geçtiğimiz ocak ayında piyasaya sürülen perpetuals V2 sürümü, 43 milyar dolardan fazla işlem hacmi yarattı ve on binlerce kullanıcının ilgisini çekmeyi başardı.

Synthetix Kurucusu Kain Warwick son güncelleme hakkında yaptığı açıklamada, merkeziyetsiz platformların merkezi borsalarla entegrasyon sağlamasının önemine değindi:

Sorun şu ki, çoğu kripto işlemi için hala merkezi altyapı kullanıyoruz. Çoğu kripto faaliyeti, inşa ettiğimiz merkezi olmayan teknolojiden yararlanmıyor. Merkeziyetsiz platformlar, merkezi platformlardaki kripto para işleyişine uyum sağlamalı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!