Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Coin Projelerine Dikkat: Yatırımcıların İlgisi Büyüyor

Piyasa bilgi platformu Santiment tarafından yapılan açıklamaya göre yatırımcıların yapay zeka ve gerçek dünya varlığı (RWA) alanlarına ilgisi büyüyor.

Santiment verilerine göre yatırımcılar, yapay zeka ve RWA konuları hakkında son altı ay içerisinde eskisine kıyasla çok daha fazla konuşmaya başladılar.

Yapay zeka ve gerçek dünya varlığı trendlerinin gelecekte kripto para dünyasının itici gücü olabileceği tahmin ediliyor.

Gerçek dünya varlıkları, fiziki varlıkların tokenlaştırma yoluyla blockchain’e taşınmasını temsil ediyor. Blockchainlerde tutulan gerçek dünya varlıklarının değeri, 2023 boyunca 1 milyar dolardan fazla yükseldi.

Bu alanlarda çalışmalar yapan ya da bunlarla bağlantılı olan kripto para projeleri, piyasadaki bu değişimden olumlu etkilendi.

Resim

Santiment’ın paylaşımında yapay zeka alanındaki projelere örnek olarak The Graph (GRT), Fetch.ai (FET), SingularityNET (AGIX), Ocean Protocol (OCEAN) ve Bittensor (TAO) verildi.

Gerçek dünya varlıklarının bulunduğu projeler ise Avalanche (AVAX), Chainlink (LINK), Internet Computer (ICP), Maker (MKR) ve Synthetix (SNX) olarak sıralandı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!