Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Hafta Binance’te En Çok Kazanan 5 Kripto Para Yatırımcısı (12 Aralık)

7-12 Aralık haftasında Binance Futures vadeli işlemler borsasında oldukça yüksek kazançlar elde etmeyi başarmış kripto para yatırımcıları olduğunu görüyoruz. Bitcoin, hafta içerisinde 17 bin dolarlık seviyeyi görmüş olsa da başarılı yatırımcıların düşüşe rağmen yüksek kar elde edebildiler. Hatta liderliği elde eden bir yatırımcı tam “14 milyon dolar” kazanmayı başardı. Peki yatırımcılar Binance kripto para borsasının liderler tablosunda nasıl konumlandı? Gelin bu haftanın en çok kazanan 5 yatırımcısına bir bakalım.

Bitcoin (BTC) fiyatı, CoinGecko verilerine göre bu hafta dalgalı bir seyir izledi. Hafta içerisinde 17 – 19 bin dolar seviyeleri arasında fiyatlanan BTC, son 24 saat içerisinde %2.4 oranında bir artış gösterdi. Gün içinde 18.515 dolara kadar çıkan Bitcoin, şu anda 18 bin 430 dolar seviyesinden işlem görüyor.


Haftanın oran bazında (ROI) en çok kazananları

  • Zenstor: %11‘lik ROI değeriyle liderler tablosunda birinciliği elde eden trader, bu hafta 61 bin dolar kazanmayı başardı. Yatırımcının, gün içinde ise 15 bin dolar kaybettiği görülüyor.
  • TwentyWorryBusiness: Listenin ikinci sırasında bulunan trader, bu hafta %4.6 oranında bir ROI değeri elde etti. Yatırımcı, bu hafa içinde 4.6 bin dolar kazanırken gün içinde de 3.3 bin dolar elde etti.
  • ChopsticksTeachBrother: %4.55 ROI oranıyla üçüncülüğü alan trader, gün içinde 5.9 bin dolar elde ederken hafta içerisinde 4.5 bin dolar kazandı.
  • ArmCellTable: ROI değeri %4.51 olan trader, bugün 888 dolar elde etti. Haftalık PnL değeri ise 4.5 bin dolar oldu.
  • BoatWakeAble: Beşinci sırada bulunan trader, bu hafta %4.1 oranında bir ROI değeri elde etti. Haftalık kazancı 73 bin dolar olan yatırımcı, gün içinde 75 bin dolar kaybetti.

Haftanın miktar bazında (PnL) en çok kazananları

  • HabitCandleGiant: Geçen hafta 3.8 milyon dolar kazanan trader, bu hafta kazandığı 14 milyon dolar ile zirveye oturdu. 2 haftadır birinci sırada bulunan trader, gün içinde 3 milyon dolar kaybetti.
  • BoredGoodAgain: İkinci sıradan listeye giriş yapan trader, bu hafta 3 milyon dolar kazanırken gün içinde 852 bin dolar da kaybetti.
  • TomatoTrafficBlanket: Listenin üçüncü sırasında bulunan başarılı yatırımcı, bu hafta 2.7 milyon dolar elde etti. Gün için PnL değerine baktığımızda ise 989 bin dolar kaybettiğini görüyoruz.
  • BatThursdayBurn: Geçen hafta ikincilik elde eden ve 3.1 milyon dolar kazanan yatırımcı, bu hafta kazandığı  2.5 milyon dolar ile dördüncülüğü elde etti. Son 24 saatte ise 370 bin dolar seviyesinde kayıp verdi.
  • CellCountBalcony: Geçtiğimiz hafta listenin üçüncü sırasında bulunan ve 1.9 milyon dolar kazanç elde etmeyi başaran trader, bu hafta beşinciliğe geriledi. Hafta içerisinde 2.2 milyon dolar kazanan yatırımcı, gün içinde 89 bin dolar kaybetti.
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!