Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Hafta Binance’te En Çok Kazanan 5 Kripto Para Yatırımcısı

Binance Futures vadeli kripto para borsasında bu hafta birçok yatırımcı binlerce dolar kazanarak varlıklarını katlayarak yükseltmeyi başardı. Geçen haftadan bazı tanıdık isimlerin de bulunduğu listede, kripto para yatırımcılarının büyük kazançlar elde ettikleri görülüyor. İşte Binance Futures’da 2-7 Kasım haftasında en çok kazananlar.

Bitcoin (BTC) fiyatı, bu hafta büyük bir ralli yaşadı ve kripto para piyasasında bulunan birçok yatırımcı büyük bir heyecan yaşadı. ABD seçimleri ve Fed’in yaptığı açıklamalar, Bitcoin fiyatının ralli yapmasını sağlayan faktörlerden oldu. Hafta başından bu yana 16 bin dolara yaklaşan Bitcoin, şu anda CoinGecko’ya göre 15.536 dolar seviyesinde işlem görüyor. Binance Futures kullanan kripto para yatırımcıları da bu hafta ciddi oranda kazanç sağlamış oldu.

kripto-para-yatırımcı
Haftanın oran bazında (ROI) en çok kazananları

  • CarefulYearBreak: Binance Futures lider tablosunda ROI bazında birinciliği alan trader, %4,3 ROI oranıyla listenin ilk sırasında kendisine yer bulmayı başardı. Kripto para yatırımcısının haftalık Profit-n-Loss (PnL) bazında da 9 bin doların üzerinde kazanç elde ettiğini görülüyor.
  • CardWallBack: Kripto para yatırımcısı, Binance Futures borsasında ikinciliği elde etmeyi başardı. Listeye iki numaradan giren trader, %4‘lük ROI oranıyla dikkat çekiyor. Traderın aynı zamanda PnL bazında 26 bin dolar civarında kar elde ettiği paylaşılıyor.
  • CheatMeatCall: %3,9 ROI oranıyla üçüncülüğe yerleşen trader, haftalık PnL’de 25 bin dolar kazanmayı başardı.
  • DentistBeforeCare: %3 ROI oranıyla listenin dördüncü sırasına yerleşen kripto para yatırımcısı, haftalık PnL bazında da tamı tamına 209 bin dolar kar elde etti.
  • GuessTooGirl: Listeye beşinci sıradan giren trader, bu hafta %2 ROI oranıyla karşımıza çıktı. Traderın PnL bazındaki haftalık performansı ise diğer yatırımcılara kıyasla düşük oldu. Trader, hafta içerisinde 549 dolar kar elde etti.

Haftanın miktar bazında (PnL) en çok kazananları

  • MaskWindowTwelve: Geçen hafta olduğu gibi bu hafta da PnL bazında bu trader birinciliği kimseye kaptırmadı. Geçen hafta 1 milyon dolar gelir elde etmeyi başaran yatırımcı, bu hafta 2 milyon dolar kazandı. Çok yüksek kazançlar elde eden yatırımcının ise günlük PnL bazında 56 bin dolar kayıp verdiği görüldü.
  • WantCellBall: Borsanın kazananlar listesinin ikinci sırasında yerleşen kripto para yatırımcısı, bu hafta 1.3 milyon dolar gelir elde etti. Yatırımcının günlük kazancının ise şu anda 963 dolar olduğu görülüyor.
  • ThanUnderstandThroat: Geçen hafta PnL bazında listenin ikinci sırasında bulunan trader, bu hafta üçüncülüğe geriledi. Trader, bu hafta 1.1 milyon dolar kazandı. Günlük PnL değeri ise 24 bin dolar oldu.
  • HabitCandleGiant: Listenin dördüncü sırasında bulunan yatırımcı, bu hafta 1 milyon dolar kazanmayı başardı. Fakat traderın günlük PnL değerinin -1,8 milyon dolar gibi oldukça ciddi miktarda olduğu paylaşılıyor.
  • ChairRoundTennis: Listenin beşinci sırasında kendisine yer bulabilen yatırımcı, bu hafta 946 bin dolar kazandı. Kripto para yatırımcısının son bir gün içerisinde 54 bin dolar kaybettiği de paylaşılan diğer veriler arasında.

Binance Futures borsasının tüm kazananlarını görmek için lider tablosuna bakabilirsiniz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!