Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Hafta Binance’te En Çok Kazanan 5 Kripto Para Yatırımcısı (28 Kasım)

23-28 Kasım haftasında Binance Futures kripto para borsasının öne çıkan yatırımcıları, bu hafta Bitcoin fiyatında görülen ani düşüşe rağmen milyon dolarlar kazanmayı başardı. Geçen haftanın Binance Futures liderler tablosundan tanıdık isimler bu hafta bulunmasa da sıralamaya giren traderların yüksek performans göstermiş oldukları görülüyor. Peki bu hafta hangi yatırımcılar ilk 5’e girmeyi başardı? Gelin bu haftanın başarılı Binance yatırımcılarına bir göz atalım.

Bitcoin (BTC) fiyatı, 26 Kasım tarihinde sert bir düşüş gördü. CoinGecko verilerine göre 17.900 dolardan 16.700 dolara kadar gerileyen BTC, birçok yatırımcının endişelenmesine yol açtı. Son 7 gün içerisinde 16.500 ve 19.000 dolar arasında fiyat hareketliliği yaşayan BTC, şu anda 17.300 dolardan işlem görmeye devam ediyor.

Kripto para piyasasında görülen beklenmedik düşüş dalgasına rağmen bazı Binance yatırımcıları ise ciddi kazançlar sağladı.

binance
Haftanın oran bazında (ROI) en çok kazananları

  • Derosnec: %10‘luk ROI oranıyla liderler sıralamasında bir numaraya yerleşen yatırımcı, bugün 3 bin 700 dolar kaybetti. Trader, hafta içerisinde ise 19 bin 700 dolar elde etmeyi başardı.
  • WallWhereUsually: Listenin ikinci sırasında bulunan yatırımcı, bu hafta %4.5 ROI oranıyla karşımıza çıkıyor. Gün içinde 22.500 dolar kaybeden trader, bu hafta 128 bin dolar kazanabilmiş.
  • ThousandBasketBetween: ROI oranı %3.5 olan ve üçüncülüğü elde eden trader, bugün 4 bin 100 dolar kaybetti. Yatırımcının hafta içerisinde ise 52 bin dolar kazanç sağladığı görülüyor.
  • BlowGreatCell: Dördüncü sıradan liderler listesinde kendisine yer bulan trader, %2.02 ROI oranıyla sırasını koruyor. Günlük PnL bazında herhangi bir bilgi bulunmayan yatırımcı, bu hafta 3.500 dolar elde etmiş.
  • BikeGrassWaiter: %2 ROI oranıyla beşinciliği kazanan yatırımcı, günlük PnL bazında 13 dolar elde etti. Traderın hafta içerisinde 12.600 dolar kazandığı da ayrıca görülüyor.

Haftanın miktar bazında (PnL) en çok kazananları

  • BatThursdayBurn: Tam 11 milyon dolar kazanarak birinciliği elde eden trader, bugün de kazancına kazanç katmayı başardı ve günlük bazda 12 bin 200 dolar daha elde etti.
  • HabitCandleGiant: 9,7 milyon dolar kazanarak listeye ikinci sıradan giriş yapan trader, bugün 359 bin dolar kaybetti.
  • TomatoTrafficBlanket: Liderler sıralamasında üçüncülük elde eden yatırımcı, bu hafta 2.9 milyon dolar kazandı. Trader, gün içerisinde 5 bin 400 dolar değerinde de kayıp verdi.
  • Jackcoke: Dördüncü sırada bulunan trader, bu hafta içinde 2.4 milyon dolar elde etmeyi başardı. Kazancını bugün de sürdürmeye devam eden yatırımcı, gün içinde 14.500 dolar elde etti.
  • TasteSkirtAir: 1.6 milyon dolar değerindeki kazancıyla listeye beşinci sıradan girmeyi başaran trader, bugün 8.4 bin dolar gelir elde etti.

Binance Futures kripto para borsası liderlerinin tam listesine bakarak diğer yatırımcıların kazançlarına da bakabilirsiniz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!