Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Koin, Son İki Günde Yüzde 50 Arttı

Alt koinler, son iki yıldır aslında genel resme bakıldığı zaman kan ağlıyor. Ancak yine de dönemsel olarak bazı alt koinlerin güzel ralliler yaptığını da görmek mümkün. İşte bu rallilerden bir tanesini de son olarak Voyager kripto parası yaptı.

VGX adı ile listelenen kripto para, yıl başından bu yana yüzde 50 oranında artarken, yatırımcısına da güzel bir yeni yıl hediyesi vermiş oldu.

Neden Arttı?

Koin, 2 Ocak tarihinde bir anda güzel bir ralliye kalktı. Bu rallinin arkasında yer alan şeyin ne olduğu ise tam bilinmiyor çünkü koinle ilgili olarak kayda değer pek bir haber yoktu.

Yapılan yorumlara ve analizlere göre, VGX’te bir balina satın alım işlemi yaptı ve kripto parayı üst seviyelere çıkarmayı başardı.

Toplam market hacmi 2.75 milyon dolar olan VGX’te son 24 saatte ise toplam 12 milyon dolarlık trade hacmi elde edilmesi dikkat çekici.

Öte yandan, bugüne gelindiğinde ise haliyle bir düzeltme yaşayan VGX’te fiyat, bu yazının kaleme alındığı dakikalarda 0.0259 dolar olarak dikkat çekiyor. Koin, son 24 saatte yüzde 13’lük bir düşüş yaşadı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment