Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Kripto Para Birimi Bir Haftada Yüzde 380 Artış Yaşadı!

Özellikle 2018 yılının ortasından itibaren ne zaman bir kripto para birimi %100 ve üzeri bir artış yaşasa, bunun sebebi çoğunlukla kripto para sektörünün yarası olan pump ve dump olayları oluyor.

Yine de ara sıra geçtiğimiz günlerde Enjin Coin‘in yaşadığı gibi gerçekçi bir sebep ile yükselen kripto para birimleri de olmakta. Bilindiği üzre ENJ, Samsung’un S10 cihazında yer almasından dolayı inanılmaz bir yükseliş yakalamıştı. Mart ayının ikinci haftasında göze çarpan kripto para birimi ise Crypto.com Chain isimli token oldu. CRO tek bir gün içerisinde %170 yükseliş yakalarken, 7 Mart tarihinden bu yana %380 gibi rekor bir tırmanışa da imza attı.

CRO Token’in Yükseliş Sebebi Ne?

CRO söz konusu yükselişe başlamadan önce 7 Mart tarihinde 0.013 dolardan (333 satoshi) alıcı bulmaktaydı. Hafta sonu süresince yükseliş üzerine yükseliş yaşayan CRO, toplamda %380 civarı bir artış ve 0.0625 dolar (1600 satoshi) gibi bir seviyeye ulaşarak adeta rekor kırdı.

Hong Kong merkezli Crypto.com’un ürettiği kripto para biriminin elde ettiği bu yükselişin en büyük sebeplerinden birisi ise Endonezya’nın en büyük borsalarından birisi olan Indodax üzerinde listelenmesi olarak biliniyor. CRO bunun yanı sıra geçtiğimiz günlerde başlattığı ”Listelenme Çılgınlığı” projesi kapsamında Bittrex de dahil birçok kripto para borsasında listelenmeyi başarmıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment