Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cardano 1.2 Güncellemesi Geldi Çıktı

Charles Hoskinson, Twitter hesabı üzeinden Cardano’nun 1.2 versiyonunun çıktığını takipçileri ile paylaşırken, bir video da çekerek yeni güncellemeye ilişkin detayları da paylaşmayı ihmal etmedi.

Cardano CEO’su tweet’e bir de ekran görüntüsü eklerken, güncelleme özelliklerinin de birkaç saat içinde aktive olacağını duyurdu. Mainnet’te bazı özelliklerin iyileştirildiğini belirten Hoskinson’ın bu açıklamaları Cardano yatırımcısının merakını bir nebze de olsa giderdi.

Çok endişeli bir şekilde yeni güncellemeyi bekleyen ve son dönemde ciddi bir düşüş yaşayan koinin yatırımcıları, haberin ardından biraz da yükseliş umudu ile olsa gerek, derin bir nefes aldı.

Yeni güncelleme ile birlikte çok çeşitli değişikliklerin sistemde yer aldığı gözlenirken, Cardano ekibi bu değişiklikleri şu şekilde sıraladı:

  • Cüzdan için yeni geliştirmeler ve özellikler eklendi.
  • Cüzdandaki güvenlik ve hafıza sorunları giderildi.
  • Bittrex’te yaşanan bakiye problemi çözüldü.
  • Cüzdanın geri yüklemesi konusunda yaşanan aksaklıklar giderildi.
  • Cüzdanın kapasitesinde düzenlemelere gidildi.
  • Yeni V1 API endpointleri eklendi.

Sistemdeki bazı hataları da düzelten Cardano yetkililerinin bu hamleleri, sosyal medyada da sevince yol açtı. Katsumoto kullanıcı adlı bir Twitter kullanıcısının ”İşte şimdi Coindesk’e yazacak yeni bir haber çıktı” yorumunun üzerine kullanıcıya cevap veren Hoskinson, biraz da sitemkar bir dille hem Ethereum kurucusu Vitalik Buterin’i hem de Coindesk isimli kripto para haber sitesini eleştirdi. Hoskinson, şunları yazdı:

”Hiç sanmam. Belki Vitalik konuyla ilgili tweet atarsa işler değişebilir, bilemiyorum.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment