Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cardano İçin Çılgın Fiyat Tahmini! Cardano Alternatifi Coinler Hangileri?

Grafiklerde uzun zamandır pek fazla bir hareketlilik göstermeyen Cardano (ADA) coin için yapılan fiyat tahmini piyasalarda heyecan yarattı. En son Eylül 2021 tarihinde tüm zamanların en yüksek seviyesini yaşayarak 3,09 dolara ulaşmayı başaran Cardano, bir süredir ortalama 0,45 dolar bandında seyrediyor. 

Önde gelen zincir üstü veri ve fiyat tahmini platformu CoinCodex’in yaptığı olumlu tahmin ise ADA sahiplerini heyecanlandırıyor. CoinCodex tarafından yapılan fiyat tahminine göre, ADA’nın 2025’te maksimum 2,41 dolara ulaşma potansiyeline sahip olduğu görülüyor. Bu, mevcut fiyatından yaklaşık yüzde 450 oranında bir artış ve yatırım getirisi (ROI) anlamına geliyor.

Analiz platformu ayrıca Cardano’nun native tokeni ADA’nın 2029’da 5 dolar seviyesinin üzerine çıkabileceğini öngörüyor. Uzun vadeli bir getiri olsa da ADA yatırımcıları, 5 dolar beklentisi karşısında epey heyecanlanmış görünüyor. 

2029 yılına gelindiğinde ADA’nın 5,21 dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşacağı tahmin ediliyor. Uzun vadede kazanç elde etmeyi düşünen yatırımcılar, mevcut fiyatlardan Cardano satın almak için bir fiyat penceresi buluyor. CoinMarketCap verilerine göre ADA coin, bu yazıldığı saat itibarıyla 0,4696 dolardan işlem görüyor. 

Uzun yıllar boyunca gerçekleşip gerçekleşmeyeceği belli olmayan bir ihtimal için beklemek yerine kısa vadede kazanç elde etmek isteyen yatırımcılar, borsa listelemelerine hazırlanan ön satış coinlerine yöneliyor. 

Ön satış etkinliği ile indirimli fiyatlardan yatırım yapma imkanı sunan Dogeverse ve Sealana projeleri, hızlı kazanç peşinde olan yatırımcılardan yoğun ilgi görüyor. Gelin birlikte bu iki projenin detaylarını ve ön satış performanslarını inceleyelim. 

Dogeverse Token Adım Adım Borsa Listelemelerine Gidiyor

İndirimli fiyatlardan 6 zincirli Dogeverse token satın almak isteyen yatırımcılarla buluşan ön satış etkinliği, adım adım borsa listelemelerine doğru ilerliyor.  Balina hareketlerine sahne olan ve şu ana kadar topladığı fonlar 15 milyon doları aşan Dogeverse, gelecek vadeden ön satış coinleri listesine üst sıralardan girmeyi başarıyor. 

İlk gerçek çok zincirli DOGE projesi olmak için yola çıkan ve DOGE’yi tek zincirin ötesine taşımak isteyen proje, önde gelen blok zincirleri olan Ethereum, BNB Zinciri, Polygon, Solana, Avalanche ve Base ağlarını birbirine bağlıyor. 

Kapalı blok zinciri toplulukları arasında köprü görevi görmek ve engelleri yıkmak isteyen Dogeverse token, hız, verimlilik, güvenlik ve düşük maliyetli bir zincirler arası dolaşım deneyimi vadediyor. 

Projenin native tokeni olan Dogeverse token, aşamalı bir ön satış etkinliği ile erken dönem yatırımcılara sunuluyor. İndirimli fiyatlardan Dogeverse token satın almak için son şansını kullanan kripto meraklıları, mevcut aşamada 0,00031 dolar ödeyerek ön satışa katılabiliyor. 

Yüksek APY ve blok ödülleri sunan staking mekanizması ile pasif gelir elde etme imkanı da sunan Dogeverse, Cardano projesi için yıllarca beklemek istemeyen yatırımcılardan yoğun ilgi görüyor. 

Kripto balinalarının radarına girmeyi başaran ve topladığı fonlar ile alkış toplayan Dogeverse token satın almak isteyen kripto meraklıları, devreye alınan ağ bağlantıları sayesinde ETH, USDT, BNB, MATIC, AVAX, BASE, SOL veya kart işlemleri kullanarak ödeme yapabiliyor. 

Solana Tabanlı Sealana 3 Milyon Doları Aşıyor

Ethereum katili olarak bilinen ve meme coin projelerinin en popüler tercihlerinden olan Solana blok zinciri üzerinde inşa edilen Sealana (SEAL) token, ön satış performansı ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Solana ağındaki meme coin çılgınlığına katılan ve şu ana kadar 3 milyon dolardan fazla fon toplamayı başaran SEAL token, önümüzdeki günlerde de gündemi meşgul edecek gibi görünüyor. 

Solana tabanlı Sealana’nın tasarımında, popüler çizgi dizi South Park’taki bir karakteri olan ve World of Warcraft bölümünde yer alan Gamer Guy’dan esinleniyor. Gamer Guy’ın Web3 versiyonu olan Sealana, dijital dünyada balina avlayarak Solana ağındaki sonraki büyük meme coin projesini bulmaya çalışıyor. 

Sealana, annesinin bodrumundaki yaşantısından kurtulmak, Amerikan Rüyası’nı gerçekleştirmek ve kendisiyle birlikte Sealana token satın alan yatırımcıları da zengin etmek istiyor. Solana ekosistemindeki popüler meme coin projelerini arayan Sealana, SLERF ve BOME gibi öncüllerinin başarısını bir adım öteye taşımak istiyor. 

Yatırımcısını zengin eden Solana tabanlı meme coinler arasına katılmaya hazırlanan Sealana’nın arkasındaki ekibin, fenomen kripto coin SLERF ile bağlantısı olduğu dedikoduları dolanıyor. Bu konuda henüz resmi bir açıklama olmasa da projenin ön satışının performansı, arkasındaki ekibin deneyimli olduğu izlenimini veriyor. 

Sealana token satın almak isteyen yatırımcılar, proje sayfası üzerinden düzenlenen ön satış etkinliğine katılabiliyor. Sayfada yer alan bilgilere göre yatırımcılar, SEAL token için 0,022 dolar ödüyor. 

Meme coin projeleri için nihai bir varış noktası olan ve Ethereum’a karşı sunduğu avantajlar ile hem geliştiricilerin hem de yatırımcıların dikkatini çeken Solana tabanlı proje arayanlar, Sealana tokene yoğun ilgi gösteriyor.

Sealana token satın almak isteyen yatırımcılar, ETH, USDT, BNB, SOL ve kart işlemleri kullanarak ön satış etkinliğine katılabiliyor. 

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!