Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cardano’nun Shelley Ana Ağı Hakkında Yeni Gelişme!

Cardano’nun uzun bir zamandan beri beklenen Shelley ana ağ güncellemesi, Charles Hoskinson‘un yaptığı açıklamalara göre oldukça yolunda ilerliyor. IOHK CEO’su Hoskinson daha önce yaptığı açıklamasında Shelley test ağının ”önemli bir katılım gördüğünü” vurgulamış ve 100 staking havuzunun toplamda 2.400 kişiye denk olduğunu ifade etmişti.

Reddit üzerinde ilgili sorulara yanıt veren Hoskinson, Cardano’nun Shelley ağının Ledger ve Trezor gibi önemli kripto para donanım cüzdanları ile entegre bir şekilde piyasaya çıkabileceğini de ifade etti.

”Ledger entegrasyonu biraz zaman alabilir. Ama yine de Ledger entegrasyonunun Shelley ana ağına yetişeceği kesin gözüküyor. ”

Cardano ekibi daha önce yaptıkları açıklamada ADA’nın ya Daedalus ya da Yoroi cüzdanlarından direkt olarak donanım cüzdanlarına aktarılabileceğini ifade etmişti.

Hoskinson daha önce Ağustos ayında yaptığı açıklamada, Cardano 1.3 ve Cardano 1.4 ile Shelley güncellemelerinin önemli noktalarına değinmişti. Hoskinson o tarihlerde yaptığı açıklamada Shelley’in ana hatları ile tamamlandığını ve süre hesaplamasına geçildiğini ifade etmişti.

Cardano basın saati itibariyle en büyük 12. kripto para birimi konumunda ve yüzde 2,33’lük bir artış ile 1 milyar 88 milyon dolarlık piyasa hacmine sahip.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment