Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cayman Adaları, Yeni Bir Dijital Ürün Platformunu Tanıttı

Cayman Adaları yatırım grubu, yeni bir kripto para ve dijital ürün trading platformunun tanıtımını yaptı. Son dönemde yaptığı hamlelerle kripto para ve Blockchain konusunda yeni bir merkez olmayı amaçlayan ve bu sayede bölgenin ekonomisini kalkındırmak isteyen yetkililer, bu yeni borsa ile birlikte bu süreçte ciddi bir adım attıklarını belirtti.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Cayman Adaları Yatırım Grubu yöneticisi Corvin Mclean Jr., yenilikçi bir platform tasarladıkları için mutlu olduklarını ifade ederken, şunları söyledi:

”Uzunca bir süredir üzerinde çalıştığımız bu platformu duyurduğumuz için son derece mutlu ve gururluyum. Dünyaya armağan ettiğimiz bu yeni platformun, çok başarılı olmasını umuyorum.”

CIIG’nin düzenlemekte olduğu bu yeni kripto para platformunun, yatırımcılar arasında yapılan bir ankette de son derece popüler olduğu ve yatırımcıların, bu tarz bir platforma oldukça sıcak yaklaştıkları belirtildi.

Kolay kullanım, rahat erişim ve hızlı bir alt yapı ile müşterilerine hizmet vermek isteyen yetkililer, aynı zamanda platformun son derece güvenli olması için de gereken özeni gösterdiklerini ifade ettiler.

Başta Malta olmak üzere, son dönemde dünyada birçok ülke, kripto para ve Blockchain teknolojilerinden faydalanmaya çalışıyor. Temel mantık olarak daha fazla şirketi ağırlama ve en iyi ürünü ortaya koymaya uğraşan projelerhem daha fazla büyük yatırım alma şansı yaratma ve bu sayede ekonomilerini kalkındırma ve istihdamları arttırma amacını taşıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment