Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cebelitarık Kripto Para Borsası EOS’u Listelediğini Duyurdu!

Cebelitarık’ın ilk kripto para borsası ve ICO alım satım platformu  olan Gibraltar Blockchain Exchange (GBX), 16 Ocak tarihinde yaptığı bir duyuru ile EOS kripto para birimini listelediğini açıkladı.

EOS.IO blockchain protokolünün kripto para birimi olan EOS, 2017 yılında rekor bir ICO ile piyasaya çıkmıştı ve o tarihten beri 18 dolar ile 0.80 dolar arasında gidip gelen bir birim fiyata sahip. EOS bunun yanı sıra piyasa hacmine göre en büyük beşinci kripto para birimi konumunda ve sahip olduğu akıllı kontrat odaklı blockchain platformu, Ethereum’un blockchain ağının en büyük rakiplerinden birisi olarak biliniyor.


Yapılan açıklamaya göre EOS GBX’e bağlı DAX platformunda listelendi ve bunda Iconiq Holding isimli sponsor firmanın emekleri büyük. Bunun yanı sıra borsa geçtiğimiz hafta XRP’yi listelediğini açıklamıştı. Gibraltar Menkul Kıymet Borsası (GSX) yöneticisi ve kurucusu Nick Cowan, EOS’un sahip olduğu milyarlarca dolarlık toplam piyasa hacmi vetoplukuğu ile DAX ekibini büyütmek için tam aranılan proje olduğunu ve herkesin EOS’u yakından tanıdığını ifade etti.

Kendi borsalarının sadece güvenli bir platform değil, aynı zamanda regüle edilen ve sigortalı bir platform da olduğunu belirten Nick, EOS topluluğuna seslendi ve platformun diğerlerine kıyasla daha ‘önde’ olduğunu açıkladı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment