Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

CEO, Bitcoin İçin 30.000 Dolar Sinyalini Verdi!

Lider kripto para birimi Bitcoin 2020 yılının ilk ayında %30’a yakın bir fiyat artışı yakaladı ve bunun küresel olaylardan kaynaklandığı tahmin ediliyor. Özellikle ABD tabanlı çatışmalar ve Corona virüsü, BTC fiyatı üzerinde etkiye sahip olmuş olabilir.

Celcius isimli kripto para start-up firmasının CEO’su da bütün bunların Bitcoin fiyatını ateşleyebilecek etmenlerden birkaç tanesi olduğuna inanıyor. Alex Mashinsky konu hakkında yaptığı açıklamada insanların Bitcoin Halving (blok ödülü yarılanması) olayını hafife aldıklarını belirtti. Bitcoin’in daha önceki halving’ler öncesindeki fiyat hareketlerine bakıldığında, Bitcoin gerçek anlamda bir sıçrama elde edebilir.

Bitcoin Fiyatı 30.000 Doları Bulabilir!

Celcius CEO’su da yıl sonuna doğru Bitcoin’in 30.000 dolara kadar çıkabileceğini düşünüyor. CEO buna ek olarak 20.000 dolarlık rekorun kesin kırılacağını, fiyatın ise 20 ile 30.000 dolar arasında gidip geleceğini sözlerine ekledi. CEO’nun Bitcoin fiyat yükselişi konusunda en çok vurguladığı unsurlardan birisi ise, ana akım kabul. İnsanların daha fazla BTC kullanması Alex’e göre fiyat artışını da hızlandıracak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment