Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Çeyrek Milyon Takipçili Analist, Dört Altcoin İçin Görüşlerini Paylaştı

Kripto para analisti Sherpa, Ethereum ekosisteminde yer alan bazı altcoinler için olumlu bir bakış açısına sahip.

Sherpa, Aave (AAVE)‘nin iki yıldan fazla süren konsolidasyon döneminin ardından güçlü bir görünüm sergilediğini belirtiyor.

Aave’nin, büyük bir direnç seviyesinin hemen altında işlem gördüğünü ve uzun bir bekleyişin ardından hazır göründüğünü ifade eden Sherpa, token’ın şu an 147 dolar seviyesinde işlem gördüğünü ve son 30 günde yüzde 54 değer kazandığını vurguladı.

Solana için tahminlerini paylaştı

Sherpa, Solana (SOL)‘nın günlük zaman diliminde dip oluşturma sürecinde olduğunu ve eğer Bitcoin’in durumu olumlu seyrederse Solana’nın toparlanma sürecine girebileceğini belirtti. Solana, yazım sırasında 134 dolar seviyesinde işlem görüyor.

BNB Chain de gelişim gösterebilir

Sherpa ayrıca BNB Chain’in kendi token’ı BNB için de iyimser. 612 dolar civarında büyük bir direnç seviyesinin altında işlem gören BNB’nin yükselişine devam etmesini beklediğini söyledi. BNB, şu anda 543 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Bir altcoin’i daha yorumladı

Son olarak Sherpa, Sui (SUI)’nin dört saatlik grafiklerde güçlü bir performans sergilediğini ve 1 dolar seviyesindeki direnç bölgesinin üzerinde bir kırılma beklediğini ifade etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!