Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Web3 Açıklaması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidara gelmeleri durumunda Web3 platformlarını yaygınlaştıracağını söyledi.

Kemal Kılıçdaroğlu 13 Ekim tarihinde resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, iktidara gelir gelmez PayPal yasağını kaldıracaklarını ve Web3 platformlarını yaygınlaştıracaklarını söyledi.

Kılıçdaroğlu’nun paylaşımı şu şekildeydi:

Uluslararası dijital ödeme sistemleri, Dünya Bankası yöneticileri ve dijital sektör paydaşları ile buluştum. Türkiye’de girişimci gençler PayPal vb. kanallar sayesinde her yıl ciddi gelir elde ediyordu. Türkiye’nin her şehrinden tüm dünyaya katma değeri yüksek ürünler gidiyordu.

Ne yaptılar? Yasakladılar. Sektörlere danışmadan yaptıkları işlerin bedeli çok yüksek oluyor. 6 yılda Türkiye en az 10 milyar dolar kaybetti. Girişimci gençlerimizi örseliyorlar. İktidara gelir gelmez PayPal yasağını kaldıracağız ve Web 3.0 platformlarını yaygınlaştıracağız.

Girişimci ekosistemleri ana paydaşımız olacak. Türkiye’deki ekonomik, bilimsel ve siyasal fetret dönemini bitireceğiz. Girişimcilerimizin, gençlerimizin özgürce var olacakları bir ülke çok yakın. Dünyanın ve ülkemizin en parlak zihinleri ile yapacağız bunu.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!