Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Çin Televizyonuna Çıkıp “Bitcoin Doları Bitirecek” Dediler

Binance Charity Foundation’ın yöneticisi Helen Hai ve ünlü kripto para yatırımcısı Andy Chen, kısa süre önce Çin’deki haber kaynaklarından CGTN’ye özel bir röportaj verdiler.

Hai ve Chen röportajları sırasında Blockchain teknolojisini övmekle kalmayıp kripto paraların özelliklerini de değerlendirdiler.

Bitcoin’in Geleceği

Hai ve Chen röportaj sırasında öncelikle Blockchain teknolojisinin kullanım alanlarından ve özelliklerinden bahsettiler. Bu teknolojinin gerek şirketlere gerek devletlere pek çok konuda yardımcı olabileceğini belirten ikili, daha sonra kripto paralar hakkında konuştular.

Helen Hai, Çin’in kripto paralar sayesinde uluslararası işlemleri çok daha hızlı, güvenli ve ucuz bir şekilde tamamlayabileceğini ve kripto paraların “itibari paranın eksikliklerini tamamlayabileceğini” söyledi.

Andy Chen ise konu hakkındaki görüşlerini paylaşırken Bitcoin’in geleceğini de değerlendirdi ve BTC’nin Amerikan Doları’nı bitireceğini söyledi:

Bitcoin ileride Amerikan Doları’nı bitirecek. İtibari para bundan 3-5 sene sonra büyük bir ekonomik kriz yüzünden çökecek ve Bitcoin fiyatı çok daha yukarı çıkacak.

Çin’in Hamlesi

Son birkaç gün içerisinde Blockchain ile ilgili zaten çalışmalara başlamış olan Çin’in kendi dijital parasını geliştirmek için de harekete geçtiği biliniyor.

Dün paylaştığımız yazıda da belirttiğimiz üzere Çin’in bu dijital parayı yakın-orta vadede çıkarması ve kullanmaya başlaması bekleniyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment