Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Çin Devleti Destekli Telekom Devi İlke İmza Atarak NFT Pazar Yeri Başlattı!

Çin devletine bağlı telekomünikasyon şirketi China Mobile, Hong Kong’da kendi NFT pazaryeri LinkNFT’yi piyasaya sürdü.

Kripto para sektörünün kaçınılmaz bir parçası olan NFT pazarına China Mobile’in Hong Kong birimi (CMHK) dahil oldu. Şirket tarafından 15 Aralık günü yapılan açıklamada, LinkNFT olarak adlandırılan pazar yerinin SocialFi, DeFi ve GameFi gibi çeşitli senaryolar aracılığıyla NFT üretme, alım-satım ve transfer gibi hizmetler sağlayacağı belirtildi.

LinkNFT Hong Kong’da bir telekom şirketi tarafından işletilen ilk NFT pazar yeri olacak. Platform sorunsuz web3 aktivitesi için cross-chain hizmet protokolü, cross-chain adaptasyon modülleri ve cross-chain akıllı sözleşmesi olmak üzere üçlü bir standardı benimseyecek.

Şirket kısa süre önce yedi milyondan fazla kullanıcıya sahip olan kapsamlı akıllı yaşam mobil uygulaması MyLink’i piyasaya sürmüştü ve MyLink ile Link NFT arasında sağlanacak entegrasyon kullanıcıların web3 faaliyetlerini daha da kolaylaştıracak.

China Mobile Hong Kong, MyLink ArLink serisinden 20 hatıra sürümü ve Migu Music gibi yayıncılar ve müzik platformlarıyla ilişkili 15 NFT dahil olmak üzere LinkNFT’de 30’dan fazla NFT yayınlamak için çeşitli sektörlerle iş birliği yaptı. Toplam NFT sayısının 500.000’i aşması bekleniyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!