Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Çin’in Dev İsminin NFT’leri Kapanıyor: İndirim Almayı Unutmayın!

Çin’in en büyük seyahat acentası Ctrip ile bağlantılı NFT serisi, faaliyetlerini 1 Ağustos’tan itibaren durduracak.

Trekki adlı Nitelikli Fikri Tapu (NFT) serisi, Singapur merkezli Trip.com tarafından geliştirildi. Ctrip, Trip.com’u 2017’de satın aldı.

Trip.com tarafından yapılan açıklamada, “Trekki projesinin resmen sonlanacağını derin bir pişmanlıkla duyuruyoruz” denildi. Ekip, “Gelecekteki öngörülemez değişimler göz önüne alınırsa Trekki projesini ileride yeniden hayata geçirme ihtimalini yok saymıyoruz” dedi.

Şirket, geçen yıl yunus temalı 10.000 tane NFT ve “(NFT) sahiplerinin şirketin imkanlarından faydalanması” için bunu destekleyecek bir altyapı geliştirdi. NFT sahipleri, staking yapmanın yanı sıra uçak biletlerinde ve otel rezervasyonlarında indirim alabiliyor.

Trip.com, “Trekki NFT’nin faydalanmaya devam edebileceksiniz, en geç 1 Temmuz 2025’e kadar hak iddiasında bulunabilirsiniz. Lütfen herhangi bir kaybı önlemek adına Trekki NFT’sinden bu tarihten önce faydalanmaya çalışın” dedi.

Trekki’nin “Aşama 2’si”, “topluluk operasyonları” ve “iş birlikçi faaliyetleri” de rafa kaldırıldı. Ancak ekip, Trekki’nin resmi sitesini açık tutmaya devam edecek. Kullanıcılar indirim sayfasını ve kuponlarını kullanabilecekler.

OpenSea verilerine göre Trekki, 0,0034 Ethereum (ETH) değerinde taban fiyata sahipti ve şimdiye kadar 556 ETH’lik işlem hacmi elde etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!