Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

CipherTrace, Gözlem Portföyünü Genişletiyor

Amerika merkezli kripto para girişimi CipherTrace, yaptığı açıklama ile kripto para takip platformunu 700 farklı tokene çıkardıklarını açıkladı.

Kripto para sektöründe yer alan tüm işlemleri takip ederek kripto paraların yasa dışı alanlarda kullanılmasını engellemek amacını taşıyan kurumdan yapılan açıklamada, kripto para sektöründe market cap’e göre ilk 100 sırada bulunan koinlerden 87 tanesinin bu gözlem alanına eklendiği ifade edildi. Bu kripto paralar arasında Ethereum, Tether, Bitcoin Cash ve Litecoin gibi koinler de yer alıyor.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan CipherTrace CTO’su Shannon Holland, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

”Yeni tokenler, stabil koinler ve Blockchainleri eklemeye devam edeceğiz. Elbette ki bu durum yeni teknolojik geliştirmeler yapmamızı da gerekli kılıyor. Biz de bu alanda dersimize iyi çalışacağız. Yeni tokenler geldikçe, biz de kendimizi geliştireceğiz.”

CipherTrace firmasının şu anda sunduğu bu hizmeti tam 700 farklı kripto para için yaptığı ifade ediliyor. Firma, daha önce de Malta Finansal Hizmetler Otoritesi tarafından lisanslanmış ve kripto para sektöründe gözlem yapması istenmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment