Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

CNBC Analisti Jim Iurio: Bitcoin 6.800 Doların Üzerine Çıkacak

CNBC Futures Now programı analistlerinden Jim Iurio, 6.000 dolar seviyesinde kritik bir destek seviyesi oluşturan piyasa analizlerine dayanarak BTC‘nin 6.800 doların üzerine çıkacağını düşünüyor. Anthony Grisanti ile katıldığı programda konuşan Jim, piyasa grafiklerinin Bitcoin’in hareketlerini tahmin etme konusunda doğru sonuç vereceğini ifade etti.

Kendisine sorulan bir soru üzerine 6.000 dolar seviyesinin önemini açıklayan Jim Iurio, şunları açıkladı:

”6.000 dolar büyük bir olay. Neden büyük bir olay bilmiyorum ama grafiklere bakarsanız ortada bir şeyler olduğu kesin gözüküyor. Bitcoin ne zaman bu seviyeye gelse tekrar reddediliyor. Eğer 6.460 dolar seviyesine yani şimdiki değerinin 60 dolar üzerine gelirse, ”stop-in” dediğimiz bir tekniği kullanıyoruz. Biraz güç toplamasını bekliyoruz ve doğru zamanda girmek istiyoruz.”

Jim’in söz konusu açıklamayı yaptığı 20 Eylül günü BTC 6.460 dolar seviyelerinde olsa da, basın saatine göre 6.741 dolardan işlem görmekte. Analiste göre BTC tekrardan 6.210 dolar altına kadar gerilerse, yine 6.000 dolardaki destek hattına iner ve oradan sıçrama yapar.

Jim ş an piyasada trade yapılabilecek sağlam temeller olmadığını ve geleneksel piyasalardaki gibi sadece grafikler ile tahmin yapılamayacağını belirtti. Kendisine göre geliştirdiği bu teknik ve düşünce, (6.000 dolar destek hattı) biraz şans ve biraz da piyasayı izlemekten kaynaklanıyor. Jim’e katılan Anthony Grisanti de kendisini onaylayan şu açıklamalarda bulundu:

”Trade yapabilecek temel şeyleriniz olmayınca, taktikler ile bunu yapıyorsunuz ve şu an Jim’in yaptığı da bu. Kendisin belirli bir seviyede durduruyor ve devam bekliyor. Eğer istediği devamı alamazsa, trade’e girmiyor.”

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment