Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase 2 Altcoin Listeleyecek: Fiyatta Pumplar Kısa Sürdü!

ABD merkezli dünyanın en büyük kripto para borsalarından Coinbase, platform üzerinde yeni iki kripto para listeleyeceğini duyurdu.

Coinbase Assets tarafından 5 şubat tarihinde yapılan duyuruya göre Coinbase, yeni ana ağına geçen Aerodrome Finance (AERO) ve Velodrome Finance’i (VELO) platform üzerinde listeleyecek. Listeme 6 Şubat TSİ 20.00’de gerçekleşecek.

Listeleme haberiyle birlikte VELO özelinde %10’luk AERO’da ise %20 civarında bir yükseliş yaşandı. Fakat bu yükselişler saatler içerisinde yerini bir geri çekilmeye bıraktı.

AERO listelemesi Base ağında ERC-20 protokolü için gerçekleşirken VELO ise Optimism (OP) ağında ERC-20 protokolü için listeleyecek.. AERO ve VELO, Coinbase’de likidite koşullarının sağlanması ile birlikte alım-satıma AERO-USD / VELO-USD işlem çiftinde işleme açılacak:

Coinbase, Base ağında (ERC-20 token) Aerodrome Finance (AERO) ve Optimism ağında (ERC-20 token) Velodrome Finance (VELO) desteği ekledi. Bu varlıkları başka ağlar üzerinden göndermeyin, aksi takdirde paranız kaybolabilir.

CoinGecko verilerine göre VELO günlük %3 yükselişle 0,0045 dolardan AERO ise günlük %5,8 yükselişle 0,0894 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!