Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase Analizine Göre Bitcoin’in Gidişatını Bunlar Belirleyecek

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından Coinbase’in analizine göre Bitcoin’in gidişatı, makroekonomik faktörlere bağlı olacak.

Coinbase ekibi tarafından yapılan araştırmaya göre kripto para piyasasının ne yönde ilerleyeceğini büyük ölçüde kripto para piyasası dışındaki etmenler belirleyecek.

Araştırma raporunda, “Bu faktörlerin çoğu kriptonun dışında kalıyor ve jeopolitik gerilim, faiz oranlarının daha uzun bir süre yüksek kalması, reflasyon, artan devlet borçları gibi şeyleri kapsıyor.” dendi.

Bitcoin’deki dördüncü halving, geçtiğimiz saatlerde tamamlandı. BTC, bundan önceki üç halving sonrasında en az %200 değer kazanmıştı. Coinbase ekibi, “Bu döngülerdeki yükselişlere genelde ekosistemde ekstradan güç sağlayan diğer katalizörler eşlik etti.” dedi.

Coinbase analistleri ayrıca spot borsa yatırım fonlarının (ETF) onaylanmasıyla birlikte ortaya iki grup Bitcoin yatırımcısının çıktığını belirtti. Bunlardan birinin Bitcoin’i “tamamen spekülatif bir varlık” olarak gördüğü, diğerinin ise Bitcoin’e “dijital altın” olarak yaklaştığı yazıldı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!