Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase Bitcoin İçin Milyonlarca Dolarlık Bağış Yaptı!

ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase, Bitcoin (BTC) geliştirmelerine odaklanan bir şirkete 3,6 milyon dolar yatırım yaptı.

Coinbase, Bitcoin üzerine araştırma ve geliştirme yapan Brink isimli bir şirkete 3,6 milyon dolar değerinde yatırımda bulundu. Kar amacı gütmeyen Brink, 2020 yılında kurulmuş ve Bitcoin ağındaki geliştirme çalışmaları için ekipler kurarak ekosistemi daha verimli hale getirmek için çalışmalarını başlatmışlardı.

Kuruluş ayrıca yeni yazılım mühendislerini Bitcoin geliştirmeye dahil etmek için bir burs programı ve mevcut Bitcoin geliştiricileri için bir hibe programı sunuyor.

Brink kurucu ortağı Mike Schmidt, Coinbase’den aldıkları yatırımı direkt olarak Bitcoin geliştirme çalışmalarında harcayacaklarını vurguladı:

Brink, bu alandaki en büyük şirketlerden biri olan Coinbase’den en büyük Bitcoin açık kaynak geliştirici bağışlarından birini almaktan heyecan duyuyor. Bu fonlarla, Bitcoin geliştirici ekosistemini finansman, eğitim ve mentorluk yoluyla destekleme misyonumuzu sürdüreceğiz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!