Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase Borsasına Bir Darbe Daha!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi konumunda olan Coinbase 2018 yılının yarısından beri inanılmaz bir güç kaybı yaşadı ve bu kayba üst düzey yöneticiler de dahil.

Borsanın kurumsal ürünlerden sorumlu üst düzey yöneticisi Andrew Ridenour ayrılan en güncel isim oldu. Ridenour, Coinbase kripto para borsasında 1,7 yıl geçirdikten sonra yeniden eski işine, ABD Emtia ve Vadeli İşlemler Komisyonu’na döndü. Kendisi burada yasal yapılar geliştirmek, iş planları inşa etmek ve kurumsal ürünler için düzenlemelerle ilgili stratejiler oluşturmaktan sorumluydu.

Ridenour Coinbase borsasına katılmadan önce CFTC bünyesinde tamı tamına 9 yıl çalıştı ve ilk olarak duruşma avukatı olarak girdiği kurumda özel danışmanlığa kadar yükseldi. Ridenour tekrar giriş yaptığı işinde CFTC Başkanı’nın danışmanı olarak görev alacak.

Konu hakkında açıklamada bulunan tecrübeli yönetici ”eve geri döndüğüm için mutluyum” ifadesi ile değişimi olumlu karşıladığını belli etti. Ridenour buna ek olarak Başkan’a kendisine bu fırsatı sunduğu için teşekkür etti.

Dan Romero, Christine Sandler ve Adam White gibi isimler kısa zamanda Coinbase kripto para borsasından istifa ederek başka kurumlara geçenlerden sadece birkaç tanesi olarak sıralanabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment