Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase Bu 19 Kripto Parayı Radarına Aldı

Coinbase bugün yayınladığı bir duyuruda 19 farklı kripto parayı borsaya eklemeyi planladığını açıkladı.

Dünyanın en büyük kripto para şirketlerinden biri olan Coinbase kullanıcılarını sevindirebilecek yeni bir duyuru yayınladı.

ABD’deki kripto para kullanıcıları şu anda borsada 30 farklı kripto para birimiyle aktif olarak işlem yapabiliyorlar. Coinbase’in ne kadar geniş bir kullanıcı kitlesi olduğunu düşünürsek bu sayı kulağa biraz düşük gelebilir. Coinbase kullanıcıları bu yüzden borsa ne zaman yeni bir kripto parayı listeleyecek olsa heyecanlanıyorlar.

19 Yeni Koin

Coinbase bugün Medium üstünden yeni bir duyuru yayınladı ve 19 farklı kripto parayı borsaya eklemeyi planladığını açıkladı. Bu koinleri şu şekilde sıralayabiliriz:

Ampleforth, Band Protocol, Balancer, Blockstack, Curve, Fetch.ai, Flexacoin, Helium, Hedera Hashgraph, Kava, Melon, Ocean Protocol, Paxos Gold, Reserve Rights, tBTC, The Graph, THETA, UMA ve WBTC

Yukarıda sıraladığımız bu kripto paralardan herhangi birinin Coinbase’e ekleneceğine dair henüz herhangi bir garanti yok. Coinbase ekibi bu süreç hakkında şu açıklamayı yapıyor:

“Bu kripto paralardan herhangi birini borsaya ekleyebilmemiz için önce kapsamlı bir teknik ve yasal çalışma yapmamız gerekiyor. Ayrıca biz bu kripto paralardan birini borsaya eklemek istesek bile regülatörlerden onay almak zorunda kalabiliriz. Dolayısıyla yukarıda sıralanan kripto paralardan herhangi birinin Coinbase’e ekleneceğine dair bir garanti veremiyoruz.”

Fiyatı Uçurmuştu

Coinbase’te eklenen kripto paralar yukarıdaki alıntıdan da anlaşılabileceği üzere oldukça sıkı bir değerlendirme sürecinden geçiyor. Bu yüzden bir kripto paranın Coinbase’te eklenmesi genelde büyük bir gelişme olarak kabul ediliyor.

Bunun etkilerini genelde o kripto paranın fiyatında da hissediyoruz. Mesela şirket bundan birkaç hafta önce Algorand’ı (ALGO) borsaya ekleyeceğini duyurdu ve ALGO fiyatı kısa süre içerisinde %30 oranında değer kazandı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment