Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase Bugün Yeni Bir Altcoin Listeleyecek: Fiyat Sert Yükseliyor!

ABD merkezli dünyanın en büyük kripto para borsalarından Coinbase, platform üzerinde yeni bir altcoin listeleyeceğini duyurdu.

Coinbase Assets resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan duyuruya göre Coinbase, Moonwell’i (WELL) platform üzerinde listeleyecek.

Coinbase, WELL için borsaya varlık transferlerinin Base ağı ile yapılabileceğini ve ve farklı ağlardan gerçekleştirilecek transfer işlemleri için kullanıcıların dikkatli olması gerektiğini vurguladı.

Açıklamaya göre WELL, ticareti bazı kısıtlanmış yargı bölgelerinde desteklenmeyecek. Alım-satım işlemleri gerekli likidite koşullarının sağlanması halinde TSİ bugün saat 19.00’da başlayacak başlayacak ve kullanıcılar yeterli arz sağlandığında USD paritesinde işlem yapabilecek.

CoinGecko verilerine göre listeleme haberi ile WELL fiyatı sert bir yükseliş yaşadı. WELL, son 24 saatlik periyotta 0,0304 dolar seviyelerinden %20’yi aşkın artışla 0,03707 dolara ilerledi. Daha sonra bir miktar geri çekilen Well, yazım esnasında 0,0351 dolardan alıcı buluyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!