Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase CEO’su: App Store, Yeniliği Kısıtlıyor

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Coinbase’in CEO’su, Apple’ın App Store politikasının yeniliği kısıtladığını düşünüyor.

Coinbase CEO’su Brian Armstrong, Coinbase’in uygulamasına bazı özellikler eklemeyi düşündüklerini ancak bu özelliklerin Apple tarafından kısıtlandığını söyledi. Ayrıca CEO:

Apple şu ana kadar kripto ile ilgili birçok uygulamayı kısıtladı. Uygulamamızda olmasını istediğimiz bir dizi özellik bulunuyor ancak buna izin vermiyorlar.

açıklamalarında bulundu.

Armstrong yaptığı açıklamalarda, 2020 yılında Apple’ın politikaları yüzünden Coinbase uygulamasında merkeziyetsiz finans (DeFi) hizmetine erişilemediğini söyledi.

Uygulama mağazalarının, kripto yatırımcılarının ihtiyaçlarını karşılayacak donanım özelliklerine sahip uygulamalar barındırması gerektiğini düşünen Armstrong, kripto uyumlu cihazların olması gerektiğini belirtiyor.

Ayrıca CEO, hem Apple hem de Android işletim sistemlerinin geliştiricilerine kripto özellikleri eklemesi gerektiğini söyledi.

Borsalarının soğuk cüzdan sağlayıcısı Ledger ile ortak bir cüzdana sahip olduklarını belirten Armstrong, çoğu kullanıcının bitcoin’lerini tutmak için ayrı bir cüzdana sahip olmayı istediğini düşünüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!