Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase CEO’su: Uzun Vadeli Yatırımcıların Para Kazanma Şansı Daha Yüksek

Coinbase CEO’su Brian Armstrong, katıldığı bir soru cevap etkinliğinde, sektördeki son gelişmeleri değerlendirdi ve bazı açıklamalar yaptı. Başarılı isim, Coinbase’in başarısının altında yatan ana nedenin, hem müşterilerin hem de şirketin işine yarayan bir sisteme sahip olmasının getirdiği avantaj olduğunu idile getirirken, şunları ekledi:

”Coinbase’in şu andaki sistemi hem bizler için hem de müşteriler açısından son derece güzel. Zaten borsa olarak hayatta kalmak istiyorsanız, müşterilerinizin para kazanması gerekir. Bu, çok temel bir durum. Biz de buna dikkat ediyoruz. Bunun aksi yönde bir şey yapıp, ne kadar trade o kadar para deseydik şu anda olduğumuz yerde olamazdık. Zaten borsamıza para yatırıp bununla kripto para cinsinden varlıklar satın alan ve bu yatırımlarını uzun vadeli planlayan kişiler, bizim sistemde esas para kazanan kişileri oluşturuyor. Bu da, borsanın efektif bir şekilde devam etmesi için son derece önemli bir olgu.”

Başarılı isim, ayrıca son dönemde yaptıkları global açılımı da değerlendirdi. Her zaman daha fazla opsiyon sunmayı amaçladıklarını belirten Armstrong, şöyle konuştu:

”Borsa olarak her zaman daha fazla ürün ekleyip daha fazla yerde olmak istiyoruz. Bu sayede müşterilere daha çok opsiyon sunma amacını taşıyoruz. Bu alanda da yaptığımız çalışmaların meyvesiin aldığımızı görmek son derece mutluluk verici. Bu şekilde çalışmaya devam edeceğiz.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment