Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase CEO’sunun Son Sözleri Tartışma Yarattı!

ABD’nin en değerli kripto para şirketlerinden birisi olan Coinbase’in CEO’su Brian Armstrong, kesinlikle kripto para sektörünün en önemli ve etkin isimlerinden birisi olarak da biliniyor. Bu sebeple Armstrong’un sektör hakkındaki her bir ifadesinin çok hızlı yayıldığı ve etkili olabildiği inkar edilemez bir gerçek.

Buna rağmen ünlü ismin geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklama ve yayınladığı tweet, tartışmalara yol açtı. Armstrong ilgili gönderisinde blockchain teknolojisinin kripto para birimlerini 50 milyon kullanıcıdan 5 milyar kullanıcıya çıkartamayacağına inandığını ima etti.

Buna rağmen ölçeklenebilirlik, gizlilik, merkeziyetsiz kimlik ve geliştirici araç çözümleri gibi önemli sorunlara yönelik çözümler getiren blockchain teknolojilerinin ileriye yönelik adımlar atmaya yardımcı olacağını belirten Armstrong, Bloomberg TV editörünün tepkisini çekti.

Joe Weisenthal, “dünyanın en etkili Bitcoin’le ilgili şirketinin CEO’sunun”, Bitcoin konusunda şüpheci olduğunu ve buna tam olarak inanmıyor olabileceğini ima etti. Armstrong’un bunu kabul etmeyeceğinden de emin olan Weisenthal’ın yorumuna çok fazla onay da geldi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment