Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase, Ethereum Güncellemesinden Sonra Bazı Tokenları “Değerlendirecek”

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından Coinbase, Ethereum güncellemesinden sonra ortaya çıkabilecek yeni tokenları “değerlendirecek”.

Ethereum topluluğu, blockchaini proof-of-work algoritmasından proof-of-stake algoritmasına geçirmeye hazırlanıyor. Bazı topluluk üyeleri ise bu güncellemenin ardından blockchaini forklayıp, proof-of-work algoritmasını sürdürmeyi planlıyor.

ABD merkezli kripto para borsası Coinbase, bu güncellemenin ardından ortaya çıkabilecek yeni tokenları “değerlendirmeye” alacağını açıkladı. Borsa, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“The Merge güncellemesinden sonra ETH’de bir fork olursa, onu da borsamızdaki diğer tüm varlıkları değerlendirdiğimiz gibi değerlendireceğiz.”

Coinbase ekibi, geçmişte yaptığı açıklamalarda Ethereum’un proof-of-stake algoritmasına geçiyor olmasını desteklediklerini belirtmişti. Ancak bu güncellemenin yol açabileceği olası forklar ile ilgili bir açıklama yapılmamıştı.

Coinbase tarafından yapılan bu açıklama, Ethereum güncellemesi sonrasında ortaya çıkabilecek yeni bir tokenın, borsanın kriterlerini karşılaması halinde Coinbase’te listelenebileceğini gösteriyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!