Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase Haber Vermişti: Yeni Altcoin İçin İlk Günden Listeleme!

ABD merkezli en büyük kripto para borsalarından Coinbase, platformuna yeni bir altcoin ekleyeceğini duyurdu.

Coinbase, resmi kaynaklar üzerinden yaptığı son açıklamada Brevis (BREV) için listeleme sürecini başlattığını açıkladı. Varlık, coinbase․com, Coinbase mobil uygulaması ve Coinbase Advanced üzerinden erişilebilir olacak. Kurumsal yatırımcılar ise Coinbase Exchange aracılığıyla Brevis (BREV) işlemlerine doğrudan erişim sağlayabilecek.

Şirket, yeterli likidite sağlanması durumunda BREV-USD işlem çiftinin 6 Ocak 2026 tarihinde gün içinde işleme açılacağını bildirdi. İşlemler kademeli şekilde başlatılacak ve paritenin tamamen aktif hale gelmesi yeterli likidite oluşmasına bağlı olacak.

Coinbase ayrıca, bu varlığın bazı bölgelerde kısıtlamalara tabi olabileceğini ve tüm kullanıcılar için erişilebilir olmayabileceğini hatırlattı. Gönderim işlemlerinde yalnızca desteklenen ağların kullanılmasının gerektiği, farklı ağlar üzerinden transfer yapılması halinde fonların kaybolabileceği uyarısında bulundu. Yatırımcıların işlem yapmadan önce bölgesel kısıtlamaları kontrol etmeleri gerektiği belirtildi.

CoinGecko verielrine göre BREV piyasaya sürüldüğü ilk günden  %20 değer kaybıyla işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!