Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase International’ın Meme Coin Listeleyeceğini Açıklaması Yükseliş Yaşattı!

ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase, en popüler meme coinlerden Dogwifhat (WIF) için vadeli işlemleri açacağını duyurdu.

Coinbase’in 18 Nisan tarihinde Twitter üzerinden yaptığı paylaşıma göre Coinbase International Exchange ve Coinbase Advanced’da WIF için sürekli vadeli işlemler başlayacak.

Yapılan açıklamaya göre vadeli işlemler borsası olan Coinbase International Exchange ve Coinbase Advanced’da WIF-PERP işlemleri TSİ 25 Nisan saat 12.30’da işleme açılacak.

Coinbase International Exchange, ABD dışındaki müşterilerine de sürekli vadeli işlem hizmeti sunmak için Bermuda’dan eylülün sonunda onay almıştı.

Coinbase daha önce Cardano (ADA), Chainlink (LINK), Dogecoin (DOGE), Stellar (XLM), Polygon (MATIC), Bitcoin Cash (BCH), Celestia (TIA), Injective (INJ), Sei (SEI), Aptos (APT), Filecoin (FIL), Sui (SUI), Polkadot (DOT), Internet Computer (ICP) ve Near Protocol (NEAR)  için sürekli vadeli işlemleri başlatmıştı.

CoinGecko verilerine göre WIF söz konusu duyuru ile birlikte son 24 saatte %20’yi aşkın yükselişle yazım esnasındaki fiyatı 2,76 dolara erişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!