Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase Listeledi: Pepe Coin DogWifHat’ı Geçti! Patlamaya Hazır Sıradaki Kripto Bu Köpek Coin Mi?

Solana tabanlı popüler meme coin projesi PEPE, son 24 saat içerisinde yüzde 17’den fazla artış gösterdi. Trend aramalar arasına giren PEPE, bir başka köpek temalı proje olan DogWifHat’ı geçti. 

Pepe coin’deki son yükselişin sebebi Coinbase borsasında gerçekleşen listeleme oldu.18 Nisan tarihinde gerçekleşmesi beklenen listeleme haberi ile PEPE geçtiğimiz günlerde yükseliş yaşarken lansman tarihinde güncelleme yapılmıştı.

En büyük kripto para borsalarından olan Coinbase Uluslararası Borsası son açıklamasında, Pepe Coin Perp’i sürekli vadeli işlemlerinin 23 Nisan Salı günü Türkiye saati ile 12.30’da platformda listeleneceğini duyurdu.

Son duyurudaki lansman başka bir erteleme olmadan bugün gerçekleşti ve PEPE, Coinbase borsasında listelendi. Listelenmenin ardından PEPE, CoinMarketCap 100 sıralamasında DogWifHat tokeni geçmeyi başararak yükseliş kaydetti. En çok aranan kripto para birimleri arasına giren Pepe, hızlı bir tırmanışa başladı. Bu yazı yazıldığı saat itibarıyla PEPE, 0,000007698 dolardan işlem görüyor. 

Uzun süredir bu listelemeyi bekleyen yatırımcılar PEPE’nin performansından memnun olsa da projeye dahil olmak için geç kalan kripto meraklıları yeni arayışlar içerisine giriyor. Patlamaya hazır yeni bir köpek temalı meme coin arayan yatırımcılar, ön satışı oldukça hızlı ilerleyen Dogeverse projesine yöneliyor. 

Dogeverse Token 10 Milyon Dolara Ulaştı

Ön satış projeleri arasında en çok dikkat çeken köpek temalı meme coinlerden biri olan Dogeverse token satın almak isteyen yatırımcılar, indirimli etkinliğe büyük ilgi gösteriyor. Ön satışta şu ana kadar toplanan fonlar 10 milyon dolara ulaşarak yatırımcılar arasında heyecan uyandırıyor. 

8 Nisan’da başlayan ön satışta bu kadar hızlı yol alınması, sıradaki PEPE coin Dogeverse token olabilir mi sorularına yol açıyor. Erken aşamada dahil olan yatırımcılar, ön satışın bitmesini ve borsa listelemelerinin bir an önce gerçekleşmesini istiyor. 

Ön satıştaki performansı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Dogeverse, 6 zincirli bir kripto platformu yaratarak kripto evreninde devrim yapmaya hazırlanıyor. 

6 Zincirli Kripto Projesi Dogeverse Neler Vadediyor?

İlk gerçek çok zincirli DOGE projesi olmaya aday Dogeverse, Ethereum blok zinciri üzerinde inşa ediliyor. Proje ekibi, birbirine kapalı ekosistemler olan farklı blok zincirlerini bir araya getirerek dev bir kripto evreni yaratmayı amaçlıyor. 

Yol haritasına göre Dogeverse, BNB Akıllı Zinciri, Polygon, Avalanche, Solana ve Base ağlarını bu ekosisteme katmayı amaçlıyor. Proje ekibi, şu ana kadar eklenen 5 ağa son olarak Solana blok zincirini de ekleyerek amacına ulaşmayı planlıyor. 

Portal Bridge ve Wormhole gibi yenilikçi teknolojileri kullanan projede yatırımcılar, Dogeverse token satın almak için ön satışı kullanıyor. Avantajlı fiyatlarla yatırım şansı sunan projede DOGEVERSE token sahipleri, devreye alınan bağlantılar sayesinde ön satış bitiminde dilediği ağdan tokenlerini talep edebiliyor. 

Projenin native para birimi Dogeverse token sahipleri, bu ağlar arasında özgürce ve kolayca dolaşabiliyor. Güvenlik, hız, verimlilik ve düşük maliyet vadeden proje ekibi, hedefine doğru emin adımlarla ilerliyor. 

6 farklı blok zincirde piyasaya sürülen ilk Doge meme coin’i olacak Dogeverse, trendleri alt üst etmeye hazırlanıyor. 

Dogeverse Token Satın Almak İçin Bilmeniz Gerekenler

İlk gerçek çok zincirli DOGE token olmaya hazırlanan Dogeverse, aşamalı bir ön satış etkinliği ile yatırımcılarla buluşuyor. İndirimli fiyatlarla Dogeverse token satın almak isteyen yatırımcılar, projeye ne kadar erken dahil olursa o kadar düşük fiyatlarla karşılaşıyor. 

İzole kripto topluluklarını bir araya getirmeyi amaçlayan Dogeverse tokenin, toplamda 200 milyar adet token arzı bulunuyor. Ön satış alt limitine göre bu arzın yüzde 15’ine tekabül eden 30 milyar token yatırımcılarla sunuluyor. 

DOGEVERSE tokenlerin yüzde 25’i proje fonlarına, yüzde 10’u likiditeye, yüzde 25’i pazarlama bütçesine, yüzde 10’u ekosistem fonlarına ve yüzde 5’i borsalara tahsis ediliyor. Projenin hızlı ilerlemesi durumunda Dogeverse ekibi tahsis edilen token arzını yükseltmeyi planlıyor.

Dogeverse, kademeli fiyat artışı stratejisiyle satışa sunuluyor. Bu sayede erken yatırımcılar, borsa listelemeleri öncesinde daha fazla potansiyel kazanç elde edebiliyor. İlk aşamada 0,00029 dolar olan Dogeverse token fiyatı, mevcut aşamada 0,000301 dolar olarak belirleniyor. Yatırımcılar satın aldıkları Dogeverse tokenleri stake etmeyi tercih edebiliyor. 

Ön satışta şu ana kadar toplanan fonlar 10 milyon dolara ulaşırken stake edilen token sayısı, 14 milyarı aşıyor. Proje, yüzde 109 gibi oldukça yüksek bir APY ile yatırımcıları staking özelliğinden faydalanmaya davet ediyor. ETH bloğu başına ödül ise 6088,28 DOGEVERSE token olarak belirleniyor. 

Toplamda 17 milyon dolar fon toplama hedefiyle yola çıkan Dogeverse tokenin 60 milyon dolarlık bir piyasa değeri yaratmayı amaçladığı belirtiliyor. Ön satıştaki hızına bakılırsa borsa listelemeleri sonrasında da adından bolca söz ettirecek gibi görünüyor. 

Dogeverse token satın almak isteyen yatırımcılar, ETH, USDT, BNB, MATIC, AVAX, BASE veya kart işlemlerini kullanarak avantajlı ön satış etkinliğine dahil olabiliyor.

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!