Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase Üzerinden Ethereum Tabanlı Merkeziyetsiz Uygulamalara Erişilecek

Coinbase yeni yayınladığı güncelleme ile kullanıcılarının direkt olarak platform üzerinden ethereum tabanlı web3 uygulamalarına erişebileceğini duyurdu.

2 milyar dolarlık işlem hacmi ile dünyanın en büyük üçüncü kripto para borsası olan Coinbase, yeni yayınladığı gönderisinde kullanıcılarına direkt olarak kendi NFT pazaryeri olan CoinbaseNFT, en yüksek hacme sahip ethereum tabanlı NFT pazaryeri Opensea, merkeziyetsiz borsalardan Uniswap ve Sushiswap, ayrıca DeFi platformları olan Compound ve Curve gibi uygulamalara erişim sağlanabilecek.

Coinbase üzerinden kullanıcılar erişmek istedikleri platform için cüzdan yaratabilecek ve yine aynı uygulamadan erişim sağlayarak tek bir yerden farklı platformlar üzerindeki varlıklarını kontrol edebilecekler.

Bu yeniliğin geçtiğimiz dönemde NFT piyasasına, merkeziyetsiz uygulamalara ve DeFi’a akan yatırımların hacimlerinden dolayı gerçekleştirildiği belirtildi.

Platformlar üzerine erişim sırasında oluşturulacak cüzdanı siz ve Coinbase bileceği için, herhangi bir problem durumunda Coinbase cüzdan erişimi konusunda destek de sağlayacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!