Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase ve BitPay Doğruladı: Bitcoin’in Kullanımı Her Gün Artıyor!

Bitcoin şu an için günlük ödemeler konusunda itibari para birimlerinin hala inanılmaz gerisinde olsa da, BitPay ve Coinbase tarafından açıklanan veriler aslında ilerlemenin olduğunu gösteriyor.

BitPay CMO’su Bill Zielke konu hakkında yaptığı açıklamada 2019 yılında 1 milyar dolar değerinde kripto para işlemi gerçekleştirildiğini ve buna Bitcoin‘in liderlik ettiğini ifade etti.

Buna ek olarak Coinbase Commerce sözcüsü de konu hakkında yaptığı açıklamada 2019 yılında 135 milyon dolarlık kripto para harcaması yapıldığını belirtti. Söz konusu harcamaların tüccarlara ve dükkanlara yönelik olması, BTC’nin ana akım kitlelere yayıldığını gösteriyor. Kripto para analiz firması Chainalysis ise 2019 yılında Bitcoin ile 4 milyar dolarlık bir ödeme yapıldığını doğruladı.

Kripto Para Ödemeleri Artıyor!

Ethereum ve XRP de bireysel kullanıcıların ödemeleri arasında yaygınlaşsa da, lider bu konuda da Bitcoin gibi gözüküyor. Coinbase’in raporunda 2018 yılına kıyasla %600 gibi önemli bir Bitcoin ödeme artışı olduğu ifade ediliyor ve bu kesinlikle göz ardı edilmemesi gereken bir miktar.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment