Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase Yetkilileri Kripto Para Sektörünün Potansiyeline İnanıyorlar

Coinbase‘in yönetim kurulunda yer alan Fred Wilson ve Chris Dixon yakın zamanda bir röportaj vererek kripto para sektörü hakkında açıklamalarda bulundular. Coinbase’in yetkili isimleri olan wilson ve Dixon, kripto para sektörünün yanı sıra genel fintech sektörü hakkında da konuştular.

Fred Wilson yazılım sektöründe yer alan kişilerin startuplara büyük kolaylıklar sağladıklarını, ayrıca bu kişilerin birçok startupa ‘özgürlük’ kazandırdıklarını belirtti. Wilson’a göre günümüzde bir ICO oluşturmak için güçlü bir yazılım ekibine sahip olmak gerekiyor çünkü ICO sürecini başarılı bir şekilde tamamlamak bir hayli karmaşık olabiliyor.

Özellikle teknoloji alanına yoğunlaşan Wilson ve Dixon, insanların yazılımsal açıdan gayet iyi olan ürünleri dahi kolaylıkla değersizleştirebildiklerini, bu konuda yazılım sektöründeki kişilere biraz haksızlık edildiğini düşünüyorlar.

Wilson ve Dixon ayrıca kripto para sektörünün aslında ana akım teknoloji sektörüne epey benzediğini, iki sektörde de şirketlerin düşüncelerinin aslında ürünün görünümü doğrultusunda değiştiğini belirttiler. Coinbase’in yetkili isimlerine göre bu durum şirket içerisindeki yetkililer arasında çeşitli anlaşmazlıklara yol açabiliyor. Wilson ve Dixon’a göre eğer Bitcoin 2005 yılında ortaya çıkmış olsaydı Bitcoin’in kodu ile aplikasyonları arasında çok daha sıkı bir ilişki olurdu.

Anlık Bitcoin fiyatını Aralık ayındakiyle kıyaslayan pek çok kişi fiyatın ciddi oranda ‘düştüğünü’ söylüyor. Wilson ve Dixon’a göre Bitcoin fiyatının seneler öncekine kıyasla çok daha yüksek olduğunu unutmamak gerek. Wilson, kripto para sektörünün geleceğinin hala parlak olduğuna inanıyor:

“Kripto para sektörünün şu an itibariyle çok fazla potansiyeli var ama biz henüz iPhone’da olduğu gibi bir sıçrama anı yakalayamadık. O anı yakalamak için sabırsızlanıyorum.”

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment