Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase Yöneticilerine Göre Kripto Paralar, ETF’ler Sayesinde Ana Akıma Girecek

Coinbase Institutional yöneticilerine göre kripto paralar, ABD’deki spot Bitcoin ETF’leri sayesinde çok daha büyük bir yatırımcı kitlesine hitap etmeye başlayacak.

Coinbase Institutional’ın yöneticisi Brett Tejpaul, “Bence manşetlere çıkma arzusuyla biraz bastırılan en ilginç kısım, kriptonun ilk kez ana akım haline gelebilecek olması.” dedi.

Tejpaul, “Greg ve benim burada kurumsal bir iş kurmaya çalıştığımız onca yıl boyunca beklediğimiz an tam da buydu. Yani bizim için bu, bu varlık sınıfının bir sonraki bölümüdür.” diye ekledi.

ABD’de 11 Ocak’ta işlem görmeye başlayan spot Bitcoin ETF’ler, şimdiye dek 20 milyar dolardan fazla işlem hacmi aldı. Bunların sekiz tanesi, saklayıcı kuruluş olarak Coinbase ile birlikte çalışıyor.

Tejpaul’a göre spot Bitcoin ETF’si kurmuş ihraççıların hepsinin müşterilerden ciddi derecede talep gördüğünü söylemesi, büyük önem taşıyor.

Coinbase Kurumsal Ürün Müdürü Greg Tusar, spot Bitcoin ETF’lerinin değerinin zamanla çok daha büyüyeceğini düşünse de bunun tek bir günde olmayacağını, aylar hatta yıllar sürebileceğini söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!