Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase’in Bugün Listelediği Altcoin’de Her Fiyattan Satış Gelmeye Devam Ediyor!

Lido Finance (LDO) doğrulayıcı operatörü Nethermind, airdrop sayesinde kazandığı STRK varlıklarını satmaya devam ediyor.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre Nethermind, STRK satışlarını ilk günden bu yana sürdürdü. Veriler, Nethermind’ın 20 Şubat tarihinde STRK airdrop’u aldığından bu yana 6,74 milyon dolar değerinde 3,41 milyon STRK sattığını ortaya koydu.

Yapılan satışların ardından Nethermind’ın elinde 12,33 milyon dolar değerinde 6,74 milyon STRK kaldı. Dev balinanın bu varlıkları da zaman içerisinde parçalar halinde satacağı tahmin ediliyor.

Nethermind, Starknet tarafından gerçekleştirilen airdrop sayesinde 23 milyon dolar değerinde 10,25 milyon STRK kazanmıştı. Hem bireysel kullanıcıların hem de Nethermind gibi balinaların satışı, STRK fiyatında ciddi düşüşlere yol açtı.

Binance listelemesinin ardından 7,5 dolara kadar yükselen STRK, 22 Şubat günü erken saatlerde 1,70 dolara kadar geriledi. CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %0,5 düşüş sergileyen STRK, yazım esnasında 1,94 dolardan işlem görüyor.

ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase, bugün STRK’yi listeleyeceğini duyurmuştu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!