Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coincheck Eski Haline Dönüyor: Ripple (XRP) ve Factom’ı (FCT) Desteklemeye Başladı

Coincheck, Ripple (XRP) ve Factom (FCT) olmak üzere iki kripto paraya daha destek vermeye başladığını açıkladı.

Eski Hizmetler, Yeniden

Japonya‘nın finans devlerinden Monex Group’a bağlı olan Coincheck, bugün erken saatlerde bir duyuru yayınlayarak XRP ve FCT gibi koinleri desteklemeye başladığını açıkladı.

Bundan birkaç ay önce hack saldırısına uğrayan Coincheck, platformdaki bazı kripto paraları desteklemeyi durdurdu ve sunduğu hizmetlerin bir kısmını askıya aldı. Ancak şirket bugün yayınladığı duyuruyla birlikte artık eski hizmetlerinin tamamını yeniden sunmaya başladığını açıklamış oldu.

Ocak ayında hacklenen Coincheck, yaklaşık 500 milyon dolarlık bir soyguna kurban gitti. Bu saldırının ardından ciddi bir hasar alan borsa, kısa bir süre önce el değiştirerek Monex Group yönetimine girdi.

Hack saldırısına uğrayan Coincheck, Ocak ayından bu yana yavaş yavaş iyileşmeye çalışıyor. Hizmetlerini bir süreliğine askıya almak zorunda kalan borsa, eskiden desteklediği tüm kripto paraları yeniden desteklemeye başladı.

Coincheck’e düzenlenen hack saldırısı Japonya’daki kripto para sektörünü çok ciddi ölçüde etkiledi. Japonya’daki yetkililer bu saldırı sonrasında kripto para sektörünü çok daha yakından incelemeye, kripto para şirketlerini çok daha kapsamlı bir şekilde araştırmaya başladılar.

Daha Fazla Hizmet

Platformun eski versiyonlarında yer alan koinleri yeniden platforma ekleyen şirket, diğer hizmetlerin de yeniden devam edeceğini vurguladı. Şirketin yayınladığı bildiriye göre yeni pozisyonlar için kaldıraçlı işlemler yapılabilecek, referans sistemi geri getirilecek, yerel marketlerden Japon Yeni ile para yatırılabilecek.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment